30 Nisan 2024
  • Manisa26°C
  • İzmir27°C

BAŞKAN DUTLULU, GELECEĞİN YILDIZLARINI KONUK ETTİ

18-20 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Geleceğin Yıldızlar Futbol Turnuvası’nda 4’üncü olan Karabulut Spor Kulübümü, Başkan Besim Dutlulu’nun konuğu oldu.

Başkan Dutlulu, geleceğin yıldızlarını konuk etti

26 Kasım 2021 Cuma 09:50

Bu haber toplam 1141 defa okunmuştur

Başkan Dutlulu, geleceğin yıldızlarını konuk etti
Haber Merkezi

18-20 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Geleceğin Yıldızlar Futbol Turnuvası’nda 4’üncü olan Karabulut Spor Kulübümü, Başkan Besim Dutlulu’nun konuğu oldu. Geleceğin yıldızlarını Uğur Mumcu Kültür Ve Sanat Merkezi toplantı salonunda konuk eden Belediye Başkanı Besim Dutlulu sporcuları tek tek tebrik ederek yöneticilerine de başarılar diledi.

Genç sporculara başarılar dileyen Başkan Besim Dutlulu, “18-20 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Geleceğin Yıldızlar Futbol Turnuvası’nda 4’üncü olan Karabulut Spor Kulübümüzün genç sporcularıyla buluştuk. Gençlerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Onlara her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

baskan-dutlulu,-gelecegin-yildizlarini-konuk-etti-(1).jpgbaskan-dutlulu,-gelecegin-yildizlarini-konuk-etti-(2).jpgbaskan-dutlulu,-gelecegin-yildizlarini-konuk-etti-(3).jpgbaskan-dutlulu,-gelecegin-yildizlarini-konuk-etti-(4).jpgbaskan-dutlulu,-gelecegin-yildizlarini-konuk-etti-(5).jpgbaskan-dutlulu,-gelecegin-yildizlarini-konuk-etti-(6).jpgbaskan-dutlulu,-gelecegin-yildizlarini-konuk-etti-(7).jpg

Yorumlar