05 Mayıs 2024
  • Manisa17°C
  • İzmir17°C

BAŞKAN ADAYI KARA’DAN, ESNAF SANATKÂRLAR KREDİ KEFALET KOOPERATİFLERİ MERKEZİNE ZİYARET

Akhisar Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan adayı Zafer Kara, Türkiye Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Merkez birliği (TESKOMB) Genel başkan vekili Sayın Selahattin Hünü başkanı makamında ziyaret etti.

Başkan Adayı Kara’dan, Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Merkezine ziyaret

21 Şubat 2018 Çarşamba 09:38

Bu haber toplam 2929 defa okunmuştur

Başkan Adayı Kara’dan, Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Merkezine ziyaret
Haber Merkezi

Akhisar Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan adayı Zafer Kara, Türkiye Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Merkez birliği  (TESKOMB) Genel başkan vekili Sayın Selahattin Hünü başkanı makamında ziyaret etti.

Zafer Kara ve beraberindeki Sami Ekerbiçer ve Üzeyir Aslan ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Akhisar Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi için neler yapılabileceği, Akhisar Esnafı için faydalı projeler konuşuldu.

Sıcak bir havada geçen sohbette Akhisar esnafı için güzel bir sohbet oldu. Yapılan ziyarette Zafer Kara TESKOMB başkan vekili Selahattin Hünü’ye “yeni döneminde başarılar dilerim” dedi.

baskan-adayi-kara’dan,-esnaf-sanatkârlar-kredi-kefalet-kooperatifleri-merkezine-ziyaret-(1).jpgbaskan-adayi-kara’dan,-esnaf-sanatkârlar-kredi-kefalet-kooperatifleri-merkezine-ziyaret-(2).jpgbaskan-adayi-kara’dan,-esnaf-sanatkârlar-kredi-kefalet-kooperatifleri-merkezine-ziyaret-(3).jpg

Yorumlar