28 Nisan 2024
  • Manisa13°C
  • İzmir15°C

BAHÇEŞEHİR KOLEJLERİ LİSE KOORDİNATÖRÜ YAHYA ÖNER CEMALİ AKHİSARLI VELİLER İLE BULUŞUYOR

Bahçeşehir Kolejleri Lise Koordinatörü Yahya Öner Cemali 27 Nisan 2018 Cuma günü 17.00 ‘da Akhisar Kampüste Bahçeşehir Koleji liselerinde uygulanan eğitim modelleri ve değişen sınav sistemi üzerine seminer verecek.

Bahçeşehir Kolejleri Lise Koordinatörü Yahya Öner Cemali Akhisarlı veliler ile buluşuyor

26 Nisan 2018 Perşembe 14:41

Bu haber toplam 2518 defa okunmuştur

Bahçeşehir Kolejleri Lise Koordinatörü Yahya Öner Cemali Akhisarlı veliler ile buluşuyor
Haber Merkezi

Bahçeşehir Kolejleri Lise Koordinatörü Yahya Öner Cemali 27 Nisan 2018 Cuma günü 17.00 ‘da Akhisar Kampüste Bahçeşehir Koleji liselerinde uygulanan eğitim modelleri ve değişen sınav sistemi üzerine seminer verecek. Cemali Bahçeşehir Koleji Konferans Salonunda Akhisar velilerinin sorularını yanıtlayacak.

Okul Müdürü Volkan Güler; ‘’Velilerimizin, öğrencilerinin akademik, sosyal ve duygusal gelişimlerinde rehberlik edebilmeleri için eğitim birimimizle bir araya gelerek doğru ve güncel bilgiler edinmelerini sağlıyor, eğitim modellerimiz ve değişen sınav sistemleriyle ilgili bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. Bu kapsamda Bahçeşehir Koleji Lise Koordinatörümüz Yahya Öner Cemali, Bahçeşehir Koleji liselerinde uygulanan eğitim modellerini anlatmak üzere 27 Nisan 2018 Cuma günü saat 17.00’da Bahçeşehir Koleji Akhisar Kampüsü konferans salonunda değerli velilerimizle buluşacaktır.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

Yorumlar