06 Mayıs 2024
  • Manisa17°C
  • İzmir19°C

AZRA ZEYTİNCİLİK YENİ SEZONA HAZIR

Akhisar-Karasonya (Çamönü) Mahallesi yolu üzeri Efendi Mahallesi 272 sokak No:312/1’de bulunan Azra Zeytinciliğin zeytinyağ sıkımına başladığı bildirildi.

Azra Zeytincilik yeni sezona hazır

26 Ekim 2022 Çarşamba 22:48

Bu haber toplam 4106 defa okunmuştur

Azra Zeytincilik yeni sezona hazır
Haber Merkezi

Akhisar-Karasonya (Çamönü) Mahallesi yolu üzeri Efendi Mahallesi 272 sokak No:312/1’de bulunan Azra Zeytinciliğin zeytinyağ sıkımına başladığı bildirildi. Akhisar’da faaliyetlerine yeni başlayan Azra zeytincilik aynı anda 6 kanaldan zeytin sıkma yapabilen son sıkma teknolojisine sahip Türkiye’deki tek makinayı da bünyesine kazandırarak sıra beklemeden çiftçinin mahsulünü hemen teslim ediyor.

Sofralardan eksik olmayan zeytinyağı üretimine öncülük eden zeytinin başkenti Akhisar’da faaliyetlerine başlayan Azra Zeytincilik aynı zamanda dünyanın birçok bölgesine zeytin ve zeytinyağı ihraç ediyor.

Zeytin işletmecilerine ve çiftçilere seslenen Azra Zeytincilik işletme sahibi, “Akhisar’da yeni kurduğumuz işletme son teknoloji makinalarla donattık ve zeytin işletmecileri ile çiftçilerimizin hizmetine sunduk. Artık sıra beklemeye son, şehrimize kazandırdığımız son sıkma teknolojisine sahip ve Türkiye’de sadece işletmemizde bulunan 6 kanallı zeytin sıkma makinesi sayesinde zeytinini işletmemize getiren üreticimiz daha hızlı bir hizmet almış olacaktır. Bu şehrin değerli topraklarında yetişen mahsulleri en kaliteli şekilde zeytinyağına dönüştürüyoruz” dedi.

akhisar_azra_zeytincilik-(1).jpgakhisar_azra_zeytincilik-(2).jpgakhisar_azra_zeytincilik-(3).jpgakhisar_azra_zeytincilik-(4).jpgakhisar_azra_zeytincilik-(5).jpgakhisar_azra_zeytincilik-(6).jpgakhisar_azra_zeytincilik-(7).jpg

Yorumlar