18 Mayıs 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir20°C

ATSO'DAN VERGİ DAİRESİ BAŞKANINA ZİYARET

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Boşnak ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Altaş’tan oluşan heyet Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan’ı

ATSO'dan Vergi Dairesi Başkanına Ziyaret

10 Kasım 2012 Cumartesi 14:45

Bu haber toplam 2804 defa okunmuştur

ATSO'dan Vergi Dairesi Başkanına Ziyaret
Haber Merkezi

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Boşnak ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Altaş’tan oluşan heyet Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Ülkemiz’in, Manisa’nın ve Akhisar’ın ekonomisi hakkında çeşitli konular görüşüldü. Akhisar’lı vergi mükellefleri ve işleyiş hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan ATSO heyetinin ziyaretinden son derece mutlu olduğunu kendisini onurlandırdıklarını belirterek kapılarının ATSO’YA her zaman açık olduğunu dile getirdi. Ziyaret için ATSO heyetine teşekkür eden Çakan ATSO’YA çalışmalarında başarılar diledi.

ATSO adına konuşan Dr. Mehmet Ulusoy’da Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan’a kendilerini makamında kabul ederek göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür etti.




Yorumlar