15 Mayıs 2024
  • Manisa18°C
  • İzmir21°C

APPLE İOS 11.0.2 GÜNCELLEMESİ ÇIKTI

Apple firması cihazlarında kullandığı IOS 11 yazılımının ikinci güncellemesini bugün duyurdu.

Apple iOS 11.0.2 Güncellemesi Çıktı

04 Ekim 2017 Çarşamba 10:01

Bu haber toplam 7152 defa okunmuştur

Son iPhone 8 ve 8 Plus kullanıcılarının şikayet oluşturduğu cızırtı sesi, güncelleme ile giderildi.

Cızırdama ses sorunlarıyla uğraşan az sayıda iPhone 8 ve 8 Plus kullanıcısı, artık bu sorunu çözmek için Apple tarafından bir güncelleştirme yayınlandığı için rahatça nefes alabilir.

Bazı kullanıcılar şimdi yeni iPhone 8 ve 8 Plus modellerinde rapor edilen konuyla ilgili şikayet ediyor. iPhone 8 için birçok inceleme birimi de aynı sorunu yaşıyordu. Konu, kulaklık hoparlörünü kullanırken çağrılar sırasında ortaya çıkan statik-tür gürültünün cızırtı şeklini alıyordu. Hücresel verilerin yanı sıra Facetime’da yapılan aramalarda da rahatsız edici bir cızırtı sesi geliyordu.

Düzeltme, kullanıcılar için 11.0.2’de olan bir iOS güncellemesi biçiminde yayınlanmıştır. iOS 11.1 geliştirici beta sürümü de düzeltmeyi içerir.

Diğer şeylerin yanı sıra, iOS 11.0.2 de “bazı fotoğrafların gizli kalmasına neden olan bir sorunu” ve şifreli eklerle ilgili bir diğer sorunu da giderir. Geçen hafta Apple, bir Exchange sunucusu senkronizasyon sorununu gidermek için Apple’ın iOS 11.0.1 güncellemesini yayınladı.

Gece saatlerinden itibaren dünyanın dört bir yanına ulaştırılan güncellemenin tamamıyla tüm cihazlarda sorunu çözüp çözmediği henüz netlik kazanmadı.

img_9530.png

Yorumlar