02 Mayıs 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN SATRANÇ MÜSABAKALARI!

Akhisar Şehit Yüzbaşı Vecdi Şentürk Anasınıfı  tüm Ülke genelinde  “Okul öncesi Eğitim Şenlikleri” haftası olarak kutlanmakta olup ve bu gün dolayısıyla satranç müsabakaları eğitimini yürüten Nazmiye Akbuğa tarafından düzenlendi......

Anasınıfı Öğrencilerinden Satranç Müsabakaları!

01 Haziran 2007 Cuma 18:30

Bu haber toplam 4469 defa okunmuştur

Anasınıfı Öğrencilerinden Satranç Müsabakaları!
Akhisar (Kenan MOLLA)

Akhisar Şehit Yüzbaşı Vecdi Şentürk Anasınıfı tüm Ülke genelinde  “Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri” haftası olarak kutlanmakta olup ve bu gün dolayısıyla satranç müsabakaları eğitimini yürüten Nazmiye Akbuğa tarafından düzenlendi.

Hafta’da iki saat Satranç eğitimi alan 6 yaş grubu öğrencileri arasında  “Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri Satranç Turnuvası” düzenlendi. Okul salonunda Baş Hakem Mesut Avcı’nın denetiminde yapılan satranç müsabakalarına 12 minik öğrencinin katıldı. Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri Satranç Turnuvası satranç müsabakalarında birinci olan Mete Yağız Çanlı’ya  1 kol saati ve madalya, Methan Özsoy, Mustafa Sağkaya, Berkay Şen, Şadol Kuralı madalya aldı. Turnuvada centilmenlik madalyası tek bayan yarışması Doğa Uçak’verildi. Diğer yarışmacılar Utku Yağız Onocak, Kaan Durmuş, Avni kıyak, Güney Utku Ulusoy, İlhan Tekatan ve Kutlay Atay’a katılım belgeleri verildi.














Yorumlar