14 Mayıs 2024
  • Manisa14°C
  • İzmir17°C

ALIŞVERİŞ FESTİVALİNDE LOKANTACILAR ODASINDAN BİN 500 KİŞİLİK HELVA

Akhisar Lokantacı Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından 2.ci Alışveriş Festivalinde organize edilen Bin 500 Kişilik İrmik Helva Eski Kasaphane önünde dağıtıldı.

Alışveriş Festivalinde Lokantacılar Odasından Bin 500 Kişilik Helva

02 Şubat 2013 Cumartesi 15:30

Bu haber toplam 3057 defa okunmuştur

Alışveriş Festivalinde Lokantacılar Odasından Bin 500 Kişilik Helva
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Akhisar Lokantacı Köfteci ve Tatlıcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından 2.ci Alışveriş Festivalinde organize edilen Bin 500 Kişilik İrmik Helva Eski Kasaphane önünde dağıtıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği İrmik Helva hayrını, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Manisa Esnaf Odaları Başkanı Hasan Geriter ve Akhisar Lokantacılar Odası Başkanı Adem Duman tarafından kaselere doldurarak dağıttılar.

2. ci Alışveriş Festivaline katkı sağlamak amacıyla böyle bir etkinliği yapmak istediklerini belirten Akhisar Lokantacılar Odası Başkanı Adem Duman;” Akhisar Belediye başkanlığı öncülüğünde ikinci kez ilçemizde düzenlenen 2. ci Alışveriş Festivaline Lokantacılar Odası olarak katkı sağlamak amacıyla Bin 500 kişilik helva dağıtımı yaptık. Esnafımıza katkı sağlayan bu festivale öncülük yapan tüm kuruluşlara teşekkür ederiz. 2.ci Alışveriş festivalimiz tüm halkımız hayırlısı olsun" dedi.

2.ci Alışveriş Festivali için Akhisar Lokantacılar Odasının organize ettiği Bin 500 Kişilik İrmik Helva hayrına Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas, Manisa Esnaf Odaları Başkanı Hasan Geriter, Akhisar Bakkallar Odası Başkanı Zafer Kara, Akhisar Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ruşen Üren ve Akhisarlı vatandaşlar katıldı.















Yorumlar