30 Nisan 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir13°C

AKP KONGRESİNDE İBRAHİM SAYIN 2. KEZ SEÇİLDİ!

AKP Akhisar İlçe Kongresinde ikinci kez adaylığını 15 gün önce açıklayan İbrahim Sayın tek liste ile girdiği seçimde 433 delegeden 297 oy alarak güven tazeledi.29.01.2006

AKP Kongresinde İbrahim Sayın 2. Kez Seçildi!

29 Ocak 2006 Pazar 11:36

Bu haber toplam 6238 defa okunmuştur

AK PARTİ KONGRESİNDE İBRAHİM SAYIN İKİNCİ KEZ SEÇİLDİ

AKHİSAR: (Kenan MOLLA)
        
AKP Akhisar İlçe Kongresinde ikinci kez adaylığını 15 gün önceaçıklayan İbrahim Sayın tek liste ile girdiği seçimde 433 delegeden 297 oy alarak güven tazeledi.
        Akhisar Belediye Kültür Salonunda yapılan AKP kongresi saat 11:00 de başladı.Divan Başkanlığına Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, başkan yardımcılığına Bekir Kılınç, Katip Üyeliğe Abdullah Polat,Necati Sevinç,Hüseyin Tosun seçildi.
        Faaliyet raporunu ve gelir gider bilançosunu  yönetim kurulu üyesi Tahsin Uyar okudu. Kongreye katılan AKP genel Başkan yardımcısı, Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün  ;” Yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Yeni bir siyasi partiyiz iktidar partisiyiz . Birinci olağan üstü kongresini tamamladık .Türkiye’de  81 ilde  75 ilde il genel meclis üyelerinde  birinci olduk .Az zamanda  çok işler başardık. Parti kongreleri partilerin muhasebesinin yapıldığı değerlendirme toplantılarıdır. Akhisar’da başlamak üzere Manisa’da kongreler başladı. Yepyeni bir parti  bir anda parladı. Yeni bir lidere yeni bir   kadroya  güvenildi. Siyaset toplumda güvenilmez bir   adamolarak kalmıştı. Vatandaş çözümü siyaset dışında aramamış. Koalisyon dönemleri Türkiye için  “ Kayıp yıllardır” AKP döneminde siyasetleşmesi  ve siyasette güven  duyulmuştur. Türkiye’nin daha çok çözülmeyen sorunu vardır. Güven ortamı sürdükçe  siyasi istikrarda bozulmadıkça ülkenin düzlüğe çıkmasına  kimse engelleyemez” dedi.
        Meclis Başkanlık Müşaviri  Mehmet Büker” Bu kongreler partimiz için çok önemli seçime adım adım yaklaşıyoruz. Partimizin tekrar yeniden tek parti olarak iktidar olacağız. Yeni dönem olacak yönetim kuruluna teşekkür ederim “ dedi.
        Manisa İl Genel Meclis Başkanı;  Hayrullah Solmaz “ Önümüzdeki seçim çetin geçecek  daha çok çalışmalıyız .Bizim bu iktidara  gelirken   tek güvendiğimiz millettir. Akhisar bunu başardı erken seçim yapılsa 364 gideriz 400 Milletvekili ile geliriz.” dedi.
        Manisa AKP İl Başkanı Zülfikar Gürcan  “ Akhisar kuruluşundan buyana örnek gösterilecek bir ilçedir. Teşkilatın Belediye ile ve bizler çok iyi bir uyum içerisinde  çalışmalarımızı sürdürdük . Akhisar’da  yapılan işler en üst düzeyde .Bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı Başkan ve yönetimi tebrik ediyorum “ dedi.
        Divan Başkanı  İsmail Özgün Manisa Milletvekillerine 5 er dakikalık konuşma süresi verdi.AKP Manisa Milletvekili İsmail Bilen ;Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ezilmedi, eğilmedi, bedel ödedi. Saygı duyulan bir Başkan var ve kadroları da sizler seçtiniz. Manisa sanayi kentidir. Çok düşük kredilerle insanlara iki anahtar veriyoruz. Akhisar Gölmarmara ve Salihli yolu için  1 Trilyon 950 milyon ödenek ayrıldı. Mart ayında kaynak aktarılacak” dedi.
        Mehmet Çerçi “ Türkiye  Dünyada düne   göre  çok saygı n bir yerde. Türkiye güven veren yönetim ile ekonomik anlamda çok önemli mesafeler aldık. Türkiye 3 sene öncesiyle kıyaslanamayacak bir durumdadır. Yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.
        Milletvekili    Hakan Taşçı “ İktidar oldun mu  İlçe Başkanının  omuzlarıma ağır yükler biner,  Ama İlçe başkanımız  İbrahim Sayın ekibiyle iyi bir çalışmalar yapmıştır.Bizler de her zaman destek verdik” dedi.
        AKP Manisa Milletvekili ( M.K.Y.Ü)  Hüseyin Tanrıverdi  “ PartiKongreleri partilerin muhasebesinin  yapıldığı değerlendirme toplantılarıdır. Kongreler önemli platformdur . 3 yıldır ekonomik , sosyal ,kültürel çok iyi şeyler yapıldı. Herkesin belini büken  Türkiye enflasyon  canavarından kurtulmuştur. Her gün zam fırlaması vardı. Bu gün  aldığımızı  bir gün sonra   aynı  fiyata alamıyordunuz . Beyaz eşyaları bu gün yarı  fiyatına alabiliyorsunuz. Temel gıdalarda KDV oranlarını aşağıya çektik.   İstikrarlı güven ortamı devam ediyor . Evleri   ısınmayan   insanlara biz görevimizi yaptık diyemiyoruz  1,5 milyon insana kömür yardımı yaptık . Sosyal güvenlik yasasında  son aşamasına gelindi. Parasızlıktan dolayı sağlıktan yararlanmamak olmayacak . Eğitime  verdiğimiz   önem ilk eğitim için ücretsiz kitap verdik. Önümüzdeki  yıl orta öğretime de bedelsiz kitap vereceğiz.Manisa Türkiye’de en fazla Anadolu  Lisesi olan bir ildir. 3 yıllık bir bütçe yaptık . 3 yıllık bir bütçe yapmak cesaret işidir , önünü görebilme işidir. İşsizlik sorunu dünyasının sorunu olmuştur. İstihdamı genişletmemiz lazım ,İstihdamı  arttırıcı yeni i politikalar yapmamız  lazım.” dedi.
        
Akhisar AKP İlçe başkanlığını Yönetim Kurulu 29 Asil üyeden  oluştu. ve yönetim kurulu üyeleri A.Fettah Gürmen, Uğur Aydemir, M.Nuri Tekin,  Neşet Sarıkaya, Eşref Doğru, İsmail Şahan, Cemal Gürmen, Serdar Serdaroğlu, Şenol Ürgüp, Nuri Akgün, Ali Osman Alkuş, Şaban Deniz, Sami Alemdar, Süleyman Kızılçay, Muammer Efe, İbrahim saraç, Mehmet Özen, Yahya Can, MustafaYel,Yalçın Büyükaydın, M.Ulvi Eyisoğlu, Erol Sabah, Ali Şen, Celal  Gülserp, Yunus Emre Füzün, Ali Aksan, İsmail Lalancı, Üzeyir Köker, Feyyaz Eroğlu’dan  oluştu.
        
Akhisar AKP İlçe başkanlığını Yönetim Kurulu 29 Asil üyeden  oluştu. ve yönetim kurulu üyeleri A.Fettah Gürmen, Uğur Aydemir, M.Nuri Tekin,  Neşet Sarıkaya, Eşref Doğru, İsmail Şahan, Cemal Gürmen, Serdar Serdaroğlu, Şenol Ürgüp, Nuri Akgün, Ali Osman Alkuş, Şaban Deniz, Sami Alemdar, Süleyman Kızılçay, Muammer Efe, İbrahim saraç, Mehmet Özen, Yahya Can, Mustafa Yel,Yalçın Büyükaydın, M.Ulvi Eyisoğlu, Erol Sabah, Ali Şen, Celal  Gülserp, Yunus Emre Füzün, Ali Aksan, İsmail Lalancı, Üzeyir Köker, Feyyaz Eroğlu’dan  oluştu.
        
Akhisar AKP İlçe kongresine katılan AKP Genel başkan yardımcısı Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, Manisa Milletvekilleri Mehmet Çerci,İsmail Bilen,Hakan Taşçı,Hüseyin Tanrıverdi Manisa AKP İl başkanı Zülfikar Gürcan,Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Siyasi parti başkanları, misafirler ve çok sayıda partililer katıldı.

 

 







Yorumlar