18 Mayıs 2024
  • Manisa15°C
  • İzmir17°C

AKİGO VE YEŞİL SİYAH TARAFTARLARI DURMAK BİLMİYOR

Akigolar ve yeşil siyah taraftar derneği yeni sezon öncesi Akhisarspor’a destek amaçlı ziyaretleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Akhisar Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği başkanı Murat Çetin ve Akigolar tribün liderleri Mesut Güder

Akigo ve Yeşil Siyah Taraftarları durmak bilmiyor

03 Ağustos 2023 Perşembe 16:07

Bu haber toplam 1511 defa okunmuştur

Akigo ve Yeşil Siyah Taraftarları durmak bilmiyor

Haber Merkezi

Akigolar ve yeşil siyah taraftar derneği yeni sezon öncesi Akhisarspor’a destek amaçlı ziyaretleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Akhisar Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği başkanı Murat Çetin ve Akigolar tribün liderleri Mesut Güder ve Ercüment Karaca, Recep Paksoy, Mehmet Çankaya, Muhammet Sarıdağ, Mehmet Gümüş, Doğan Can Civas, Tolga Candan, Ömer Faruk Kocabay ile birlikte “Bir Şehir Kenetleniyor” diyerek Akhisar Esnaflarına ziyarette bulunarak tüm Akhisar haklını birlik beraberliğe davet etti.

Akhisar Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği başkanı Murat Çetin ve Akigolar tribün liderleri Mesut Güder, Akhisarlı iş insanları Pelin Palet işletme sahibi İrfan Ezer, Gezginci Karavan sahibi Mehmet Erçetin ve Arda Filo sahibi Cezmi Güneri ziyaret ederek destek istediler.

a--(1)-063.jpga--(2)-065.jpga--(3)-044.jpg

Yorumlar