03 Mayıs 2024
  • Manisa14°C
  • İzmir16°C

AKHİSARSPOR'LU OKAN, ÜMİT MİLLİ SEÇMELERİNDE!

3.Lig 3.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren yeşil siyahlı ekibin genç ve dinamik defans oyuncusu Okan Mordal Ümit Milli Ege karmasına davet edildi.Balıkesir Üniversitesi Balıkesir Spor Yüksek Okulu Beden Eğitim Öğretmenliği 2. Sınıfında okuyan O

Akhisarsporlu Okan, Ümit Milli Seçmelerinde!

02 Ocak 2006 Pazartesi 01:19

Bu haber toplam 5053 defa okunmuştur

AKHİSAR BELEDİYE SPORLU OKAN ÜMİT MİLLİ SEÇMELERİNE ÇAĞIRILDI
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)
3.Lig 3.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren yeşil siyahlı ekibin genç ve dinamik defans oyuncusu Okan Mordal Ümit Milli Ege karmasına davet edildi.Balıkesir Üniversitesi Balıkesir Spor Yüksek Okulu Beden Eğitim Öğretmenliği 2. Sınıfında okuyan Okan Mordal,”Beni seçmelere çağıranları utandırmayacağım” dedi.
Bu sezon başarılı bir grafik çizen ve iki haftada bir haftanın karmasına seçilen Akhisar Belediye sporun başarılı defans oyuncusu Okan Mordal Ümit Milli Ege karmalarına çağırılan 18 futbolcudan birisi oldu.Okan Mordal 2-6 Ocak tarihleri arasında Antalya’da yapılacak kampa katılmak üzere yol açıktı.
Akhisar Belediye Spor Takımının başarılı ve genç defans oyuncusu Okan Mordal,”Ümit Milli Ege karmasına çağırılmak benim için gurur verici,beni Antalya’ya davet edenleri utandırmayacağım.Asıl sizler beni Milli formayı giydiğimde görün beni Milli formayı hiç çıkarmayacağım” dedi.

Yorumlar