19 Mayıs 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir23°C

AKHİSARSPOR’DAN ÜLKÜ ORTAOKULUNA ZİYARET

Akhisarpor futbolcuları Bora Yılmaz, Yusuf Kanal, Ömer Faruk Alkan, Mustafa Can Demirtaş ile Akhisarspor’un eski futbolcularından sportif direktör Okan Mordal Ülkü Ortaokuluna ziyarette bulundu.

Akhisarspor’dan Ülkü Ortaokuluna ziyaret

07 Nisan 2023 Cuma 14:33

Bu haber toplam 1079 defa okunmuştur

Akhisarspor’dan Ülkü Ortaokuluna ziyaret
Haber Merkezi

Akhisarpor futbolcuları Bora Yılmaz, Yusuf Kanal, Ömer Faruk Alkan, Mustafa Can Demirtaş ile Akhisarspor’un eski futbolcularından sportif direktör Okan Mordal  Ülkü Ortaokuluna ziyarette bulundu.

Hafta sonu oynanacak Çankaya FK ile yapılacak maç öncesi destek isteyen futbolculara öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Tezahüratlar ile onlara moral verdiler. Onlarla fotoğraf çektirmek, imza alabilmek için adeta yarıştılar. Futbolcular bu ilgiden oldukça memnun kaldığı gözlendi. Okul Müdürü Salim Özcan "Vakit ayırıp okulumuza gerçekleştirdikleri ziyaret için kendilerine teşekkür ederiz. Şehrimizin takımı Akhisarsporumuza tüm maçlarında başarılar diliyorum. Bu desteklerle inşallah en kısa zamanda eski günlerine dönecektir." dedi. Sportif Direktör Okan Mordal da “Cumartesi günü saat 15.00’te oynanacak maçta herkesi tribünlerde görmek istiyoruz. Küçükten büyüğe hepimiz şehrimizin takımı Akhisarsporumuza sahip çıkalım.” dedi.













Yorumlar