05 Mayıs 2024
  • Manisa17°C
  • İzmir19°C

AKHİSARSPOR’DA SEVİLLA MAÇINDA 4 KİŞİ KADRODA YOK

UEFA Avrupa Ligi J grubunda mücadele veren Akhisarspor, Ligdeki 9.haftada konuk olduğu Kasımpaşa ağır yenilgisi ardından bugün Sevilla maçı hazırlıklarına başladı.

Akhisarspor’da Sevilla maçında 4 kişi kadroda yok

22 Ekim 2018 Pazartesi 12:05

Bu haber toplam 3241 defa okunmuştur

Akhisarspor’da Sevilla maçında 4 kişi kadroda yok
Akhisar Haber Ajansı-AHA

UEFA Avrupa Ligi J grubunda mücadele veren Akhisarspor, Ligdeki 9.haftada konuk olduğu Kasımpaşa ağır yenilgisi ardından bugün Sevilla maçı hazırlıklarına başladı. Akhisarspor, çalışmalarını bugün Şehir Stadyumunda yaptığı taktik idmanı ile hazırlıklarını tamamlarken Salı gecesi Sevilla’ya hareket edecek.

Yeşil-siyahlılarda sakatlıkları süren Bilal Kısa (Ortsaha), Serginho (Ortasaha) ve Bokila (Forvet) ile cezalı olan Mustafa Yumlu (Defans) Sevilla kadrosunda yer alamayacak. Şehir Stadyumunda yapılan düz koşu ve 5’e 2 pasın ardından yarım sahada taktik idmanı yapan Akhisarspor’da teknik direktör Cihat Arslan, sık sık oyunu durdurarak oyunculara dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunduğu gözlemlendi.

Süper Lig’de sezona kötü bir başlangıç yapan yeşil-siyahlılar tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa Ligi’nde ilk maçında evinde Krasnodar’a 1-0, deplasmanda Standart Liege’ye 2-1 mağlup oldu. İspanya ekibi Sevilla’ya moralsiz gidecek olan yeşil-siyahlılar burada ilk olarak puan almayı hedefleyecek.

Yorumlar