05 Mayıs 2024
  • Manisa22°C
  • İzmir23°C

AKHİSARSPOR TARAFTARI DONARAK ŞEHİT OLAN 2 ASKERİMİZİ TRİBÜNLERDE BÖYLE ANDI

Spor Toto Süper Lig’i 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu 10’uncu haftasında Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunda Akhisarspor ile Göztepe karşı karşıya geldi.

Akhisarspor taraftarı donarak şehit olan 2 askerimizi tribünlerde böyle andı

30 Ekim 2018 Salı 10:11

Bu haber toplam 4091 defa okunmuştur

Akhisarspor taraftarı donarak şehit olan 2 askerimizi tribünlerde böyle andı
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Spor Toto Süper Lig’i 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu 10’uncu haftasında Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunda Akhisarspor ile Göztepe karşı karşıya geldi. Akhisarspor karşılaşmayı 3’üncü dakikada Josue’nin ayağından kazandığı gol ile kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Karşılaşma sırasında Maraton tribününde bulunan Akhisarspor taraftar grubu Akigolar, Tunceli'nin Nazimiye ilçesi kırsalındaki operasyonda donarak şehit olan 2 askerimiz için üstlerindeki tişörtleri çıkartarak karşılaşmayı izledi. Akhisarspor taraftarının bu jesti Göztepe taraftarı ve diğer tribünlerden büyük alkış alırken kamuoyunda da takdir ile karşılandı.
akhisarspor-taraftari-donarak-sehit-olan-2-askerimizi-tribunlerde-boyle-andii-(1).jpgakhisarspor-taraftari-donarak-sehit-olan-2-askerimizi-tribunlerde-boyle-andii-(2).jpgakhisarspor-taraftari-donarak-sehit-olan-2-askerimizi-tribunlerde-boyle-andii-(3).jpgakhisarspor-taraftari-donarak-sehit-olan-2-askerimizi-tribunlerde-boyle-andii-(5).jpgakhisarspor-taraftari-donarak-sehit-olan-2-askerimizi-tribunlerde-boyle-andii-(6).jpgakhisarspor-taraftari-donarak-sehit-olan-2-askerimizi-tribunlerde-boyle-andii-(7).jpgakhisarspor-taraftari-donarak-sehit-olan-2-askerimizi-tribunlerde-boyle-andii-(8).jpgakhisarspor-taraftari-donarak-sehit-olan-2-askerimizi-tribunlerde-boyle-andii-(9).jpg

Yorumlar