17 Mayıs 2024
  • Manisa17°C
  • İzmir17°C

AKHİSARSPOR, SEZON SONUNDA TRANSFER BOMBASINI PATLATIYOR

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Galatasaray ile yapacağı 32.hafta mücadelesi hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürüyor.

Akhisarspor, Sezon Sonunda Transfer Bombasını Patlatıyor

13 Mayıs 2016 Cuma 13:58

Bu haber toplam 9813 defa okunmuştur

Akhisarspor, Sezon Sonunda Transfer Bombasını Patlatıyor
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Galatasaray ile yapacağı 32.hafta mücadelesi hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürüyor. Yeşil-Siyahlılar hafif sakatlığını bulunan Petar Grbic haricinde tam kadro hazırlanıyor.

Bu hafta yönetime iç transfer listesini sunan Teknik Direktör Cihat Arslan’ın takımdan en fazla 5 ila 6 oyuncuyu göndermesi bekleniyor. Öte yandan dış transfer çalışmalarına başlayan yeşil-siyahlılarda teknik direktör Cihat Arslan sır gibi sakladığı yabancı bir oyuncu ile her konuda anlaştıklarını belirtti.

Arslan basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Dış transferde sürpriz bir isim var. Kendisi ile her konuda anlaştık, mukavelesi olduğu takım ile olan sorunları var. Şuanda yüzde 50 Akhisar’da diyebiliriz. İnşallah geri kalan sorunlarını bitirdiğinde sezon sonunda kamuoyuna duyuracağız. Bunun haricinde dış transferde çalışmalarımız da devam ediyor” dedi.

Yorumlar