30 Nisan 2024
  • Manisa12°C
  • İzmir13°C

AKHİSARSPOR SAKATA GELDİ

Spor Toto Süper Lig’inde 7’nci yılında en kötü sezonunu geçiren Akhisarspor, 8 haftada hanesine sadece 5 puan yazdırabildi.

Akhisarspor sakata geldi

08 Ekim 2018 Pazartesi 13:01

Bu haber toplam 4260 defa okunmuştur

Akhisarspor sakata geldi
Akhisar Haber Ajansı - AHA
Spor Toto Süper Lig’inde 7’nci yılında en kötü sezonunu geçiren Akhisarspor, 8 haftada hanesine sadece 5 puan yazdırabildi.
Yeşil-siyahlılar sezona Beşiktaş mağlubiyeti ile başlarken evindeki ilk maçında Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Yine deplasmanda Başakşehir’e kaybeden Ege temsilcisi bu defa yine evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Yine deplasmanda kabus yaşayan Akhisar, Ankaragücü’ne 1-0 mağlup olurken bu maçın ardından Safet Susic ile yollar ayrıldı. Evinde Galatasaray maçına takımın başında Cem Kavçak ile çıkan Akhisarspor, 3-0 galibiyet ile kendine geldi ve puanını 5’e çıkardı. Ardından göreve getirilen Cihat Arslan ile ligde Anlayaspor deplasmanından 2-1 mağlup dönen Akhisarspor, evinde bu kez Trabzonspor’a 3-1 takıldı. Ligin ilk 8 haftasında yeşil-siyahlılar 5 puan ile 17’inci sırada yer aldı.
2012-2013 sezondun Süper Lig’e çıkan Akhisarspor bu sezon ilk 8 haftada hanesine 7 puan yazdırmıştı. Akigolar, geçen sezon ilk 8 haftasında 16 puan toplamıştı. 
Akhisarspor, sakata geldi
Ligin ilk haftasındaki Miguel Lopes’in 4 haftalık yokluğu takımı olumsuz etki yaparken ardından orta saha oyuncuları Serginho ve Bilal Kısa’nın da 4 haftalık sakatları eklenince bunun sancısı takıma yansıdı. Son Trabzonspor maçında burnu kırılan Mustafa Yumlu’nun durumunun iyi olduğu ve maske ile Perşembe günü başlayacak olan idmanda yer alabileceği bildirildi.

Yorumlar