01 Mayıs 2024
  • Manisa25°C
  • İzmir24°C

AKHİSARLI MUHARİP GAZİLER ÇANAKKALE’DE

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Çanakkale’ye düzenlediği tura Akhisar Muharip Gaziler Derneği de katıldı.

Akhisarlı Muharip Gaziler Çanakkale’de

24 Mayıs 2017 Çarşamba 09:06

Bu haber toplam 2781 defa okunmuştur

Akhisarlı Muharip Gaziler Çanakkale’de
Haber Merkezi

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Çanakkale’ye düzenlediği tura Akhisar Muharip Gaziler Derneği de katıldı. Rehber eşliğinde Aynalı Çarşı, Conk Bayırı ve Çanakkale Şehitliği’ni gezen Muharip Gaziler Derneği, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e gezinin düzenlenmesi dolayısıyla teşekkürlerini ilettiler.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce yıllardır devam ettirilen Çanakkale gezileri, devam ediyor. Her yıl binlerce vatandaşın Çanakkale Destanı’nın yazıldığı toprakları görme fırsatı bulduğu organizasyon kapsamında Akhisar Muharip Gaziler Derneği Çanakkale’yi gezdi. Rehber eşliğinde Aynalı Çarşı, Conk Bayırı, Çanakkale Şehitliği, gezen Muharip Gaziler Derneği Başkanı Suat Taryan ve dernek üyeleri, etkinliğin Çanakkale’de yazılan destanın gelecek nesillere aktarılması hususunda büyük önem taşıdığını ifade ettiler. Dernek Başkanı Suat Taryan, Çanakkale gezisi nedeniyle Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e de teşekkür ederek, “yıllardır böyle bir etkinliğe davet edilmedik. Bu gezi bizleri çok onurlandırdı” dedi. 

akhisarli-muharip-gaziler-canakkale’de--(1).jpgakhisarli-muharip-gaziler-canakkale’de--(2).jpgakhisarli-muharip-gaziler-canakkale’de--(3).jpgakhisarli-muharip-gaziler-canakkale’de--(4).jpgakhisarli-muharip-gaziler-canakkale’de--(5).jpg

Yorumlar