16 Mayıs 2024
  • Manisa12°C
  • İzmir12°C

AKHİSARLI DENİZ GÜNGÖR BOKSTA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

22 yaş Türkiye boks şampiyonasına Akhisar’ı ve Manisa’yı +91 kiloda temsil eden Boksör Deniz Güngör Türkiye Şampiyonu oldu.

Akhisarlı Deniz Güngör Boksta Türkiye şampiyonu oldu

21 Ocak 2019 Pazartesi 08:23

Bu haber toplam 3563 defa okunmuştur

Akhisarlı Deniz Güngör Boksta Türkiye şampiyonu oldu

22 yaş Türkiye boks şampiyonasına Akhisar’ı ve Manisa’yı  +91 kiloda temsil eden Boksör Deniz Güngör Türkiye  Şampiyonu oldu.

22 yaş Türkiye boks şampiyonasına Akhisar’ı ve Manisa’yı temsilen +91 kiloda Boksör Deniz Güngör’e boksör şampiyonluk madalyasıyla Manisa’ya dönüyor.

Boksör Deniz Güngör şampiyonada sırasıyla Samsunlu rakibini 1.rauntla Kayserili rakibini 2.rauntta Kastamonulu rakibini 2.rauntta finalde de Ankaralı rakibini 2rauntta nakavt ederek şampiyon oldu.

KILIÇOĞLU”MANİSAMIZA HAYIRLI OLSUN”

Boks antrenörü Fırat Kılıçoğlu şunları söyledi, “Türkiye’nin en iyi boksörleri arasında şampiyon olmak gurur verici. Çok mutluyum, emeklerimizin karşılığını aldık. Madalya Manisamıza hayırlı olsun. Yanımızda olan bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Deniz Güngör bundan sonra milli takımda dövüşecek. Manisa’nın milli boks antrenörü olarak gönüllü hizmet etmekteyim başarılı olduğumu düşünüyorum bu başarımız görülmeli artık. Bu madalya ilkte değil sonda olmayacak. Deniz Güngör’ü yürekten kutluyoruz ” dedi.

Özel Haber: Muharrem KAZER

akhisarli-deniz-gungor-boksta-turkiye-sampiyonu-oldu-(1).jpgakhisarli-deniz-gungor-boksta-turkiye-sampiyonu-oldu-(2).jpgakhisarli-deniz-gungor-boksta-turkiye-sampiyonu-oldu-(3).jpg

Yorumlar