02 Mayıs 2024
  • Manisa10°C
  • İzmir15°C

AKHİSARLI BOKSÖR DENİZ GÜNGÖR, OLİMPİYAT HAZIRLIK MERKEZİNDE

Manisa il gençlik spor müdürlüğü boksörü Akhisarlı Deniz Güngör Ankara’daki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezine seçildi.

Akhisarlı boksör Deniz Güngör, Olimpiyat hazırlık merkezinde

31 Temmuz 2019 Çarşamba 12:37

Bu haber toplam 2619 defa okunmuştur

Akhisarlı boksör Deniz Güngör, Olimpiyat hazırlık merkezinde
Haber Merkezi

Manisa il gençlik spor müdürlüğü boksörü Akhisarlı Deniz Güngör Ankara’daki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezine seçildi. Manisa’dan seçilen ilk boksör de Deniz Güngör oldu.

 Boks sporunda Manisa’nın adı da ülke genelinde duyulmaya başladı. Akhisarlı boksör Deniz Güngör’de bu isimlerden biri. Deniz Güngör Ankara’da Olimpiyatlara hazırlanan yetenekli başarılı ve belirli kriterler dahilinde elit düzeyde sporcu olarak seçildi.  Manisalı şampiyon boksör Deniz Güngör Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezinde (TOHM) gelişimlerini tamamlayarak Olimpiyatlara hazırlanacak.

Başarılı boksör Deniz Güngör geçen yıl büyükler 1.grup Türkiye 1.si olmuştu.

2019 yılında da U22 Türkiye şampiyonu oldu. Milli kamplara katıldı. Deniz Güngör şuan 20 yaşında ve Olimpiyatlarda dövüşebilecek.

 Manisa il gençlik spor müdürlüğü gönüllü antrenörü Fırat Kılıçoğlu kendisi ve Deniz için çok mutlu olduğunu Hedeflerinin Olimpiyatlar olduğunu ifade ederek” Manisa’dan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezine (TOHM) seçilen ilk boksör Deniz Güngör oldu. Başarılı olmak için çok çalıştık Deniz’in Olimpiyatlarda dövüşmesini çok istiyorum. Daha önümüzde zorlu aşamalar var. İnşallah Deniz hepsinin üstesinden gelip, Manisamıza boks branşında güzel sonuçlar yaşatacağız. ”dedi.

deniz-gungor-(2).jpgdeniz-gungor-001.jpgdf00b9b7-12ee-4676-8a8b-2358076918c8---kopya.jpg

Yorumlar