12 Mayıs 2024
  • Manisa10°C
  • İzmir13°C

AKHİSARLI BARIŞ BAYRAKTAR DÜNYA KUPASINA HER GEÇEN GÜN YAKLAŞIYOR

Paradans Spor’da Avrupa şampiyonu olan Akhisarlı Barış Bayraktar dünya kupasına her geçen gün daha da yaklaşıyor. 15-17 Eylül tarihleri arasında Paradans Spor Kosice dünya kupası Slovakya’da yapıldı. Dünya şampiyonası turnuvasında Milli sporcular üstün

Akhisarlı Barış Bayraktar dünya kupasına her geçen gün yaklaşıyor

21 Eylül 2023 Perşembe 13:02

Bu haber toplam 1130 defa okunmuştur

Akhisarlı Barış Bayraktar dünya kupasına her geçen gün yaklaşıyor

Akhisar Haber Ajansı

Paradans Spor’da Avrupa şampiyonu olan  Akhisarlı Barış Bayraktar dünya kupasına her geçen gün daha da yaklaşıyor. 15-17 Eylül tarihleri arasında Paradans Spor Kosice dünya kupası Slovakya’da yapıldı.

Dünya şampiyonası turnuvasında Milli sporcular üstün başarı elde ederek Türk bayrağını gururla temsil ettiler. Akhisarlı Barış Bayraktar, Freestyle tek erkekler Klas 1’de yarıştı ve altın madalya alarak takım halinde 3 altın, 2 gümüş madalya alarak İtalya’da düzenlenecek dünya şampiyonasına katılmayı başardılar.  

Akhisarlı Barış Bayraktar Türkiye’ye geldikten sonra basın açıklamasında şunları söyledi. Barış Bayraktar;” Çok çalıştıktakım halinde dünya kupasına mutlaka katılmamız gerektiğine kendimizi inandırdık. Ay Yıldızlı forma ile İstiklal Marşımızı burada dinlendirmek için aramızda söz verdik ve yerine getirdik. Bu çalışmalarımızda bize katkı veren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Yalçın’a teşekkür ediyorum” dedi.

a--(1)-162.jpga--(2)-166.jpg    

Yorumlar