13 Mayıs 2024
  • Manisa14°C
  • İzmir18°C

AKHİSARGÜCÜ VOLEYBOL’DA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Geçen yıl TVF Kadınlar 2 Ligi'nde 4.cü sırada tamamlayan Mor beyazlı kulübün Filenin sultanları bu yıl Gizem Özdemir, Yaren Teymuroğlu, Melis Değirmenci, Aylin Akman, Takım kaptanı Ceyda Sema ve alt yapıdan Esila Kocaefe, Irmak Solmaz, Sude Senger ve Sıla

Akhisargücü Voleybol’da çalışmalarını hızlandırdı

25 Eylül 2023 Pazartesi 23:03

Bu haber toplam 1438 defa okunmuştur

Akhisargücü Voleybol’da çalışmalarını hızlandırdı

Akhisar Haber Ajansı

Geçen yıl TVF Kadınlar 2 Ligi'nde 4.cü sırada tamamlayan Mor beyazlı kulübün Filenin sultanları bu yıl Gizem Özdemir, Yaren Teymuroğlu, Melis Değirmenci, Aylin Akman, Takım kaptanı Ceyda Sema ve alt yapıdan Esila Kocaefe, Irmak Solmaz, Sude Senger ve Sıla Ilgaz ile çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

TVF Kadınlar 2 Ligi'nde mücadele eden Mor beyazlı kulübün başkanı Nihat Uz;” Akhisargücü Voleybol Takımımızı geçn yıl çalıştıran Antrenör Serhat Yılmaz ile devam kararı alarak başladı. Transferde Gizem Özdemir, Yaren Teymuroğlu, Melis Değirmenci, Aylin Akman’ı transfer ederek güçlendik. Hafta içi 5 gün, 2 saat olmak üzere Takım Kaptanımız Ceyda Sema ve alt yapıdan oyuncularımızda 8 Ekim’de başlayacak Voleybol ligine Spor salonunda çalışarak hazırlanıyoruz. İlk maçımız deplasmanda Aliağa KZY SK ile yapacağız” dedi.



















Yorumlar