18 Mayıs 2024
  • Manisa25°C
  • İzmir24°C

AKHİSARGÜCÜ VOLEYBOL TÜRKİYE’DE EN İYİLER ARASINDA

Uşak'ta yapılan Anadolu Şampiyonası Grup Maçlarında 4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet alan Akhisargücü SK Genç Kız Voleybol Takımı en iyi ikinciler arasında yer alarak Kütahya'da 11/12/13 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Genç Kız Voleybol Yarı Finallerine

Akhisargücü Voleybol Türkiye’de en iyiler arasında

01 Mayıs 2023 Pazartesi 16:10

Bu haber toplam 1070 defa okunmuştur

Akhisargücü Voleybol Türkiye’de en iyiler arasında
Haber Merkezi

Uşak'ta yapılan Anadolu Şampiyonası Grup Maçlarında 4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet alan Akhisargücü SK Genç Kız Voleybol Takımı en iyi ikinciler arasında yer alarak Kütahya'da 11/12/13 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Genç Kız Voleybol Yarı Finallerine katılacak.

Önce Manisa'da başarılı olan daha sonra Uşak'ta Manisa ve Akhisarımızı başarı ile temsil eden Akhisargücü SK Genç Kız Voleybol Takımının sultanları gözünü yarı finallerde karşılaşacağı rakiplerine çevirdi. İnanç ve azimle çalışmalarına aralıksız devam eden mor beyaz filenin sultanları 10 Mayıs 2023/ Çarşamba günü Kütahya'ya hareket edecek. Akhisargücü SK Başkanı Nihat Uz "Akhisar'da Voleybol branşında kulüp bazında bir ilki gerçekleştirerek Akhisarımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Manisa'da ve Uşak'ta elde ettiğimiz başarıyı Türkiye Yarı Finallerinde de göstermek istiyoruz. Bize destek olan Spor Toto teşkilat başkanlığına Alhatoğlu ailesine, Kar Yer firmasına, Lale Lokantasına, Akhisar halkına, kulübümüz bünyesinde bulunan Sporcularımızın ailelerine ve ulaşım desteği sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Cengiz Ergün' e MASKİ Akhisar Şube Müdürü Tahsin Arslan'a teşekkür ediyoruz." dedi.

whatsapp-image-2023-05-01-at-14.41.35-(1).jpeg

Yorumlar