07 Mayıs 2024
  • Manisa29°C
  • İzmir28°C

AKHİSAR’DAKİ CİNAYETİN ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI!

Akhisar’da 4 gün önce Süleymanlı Mahallesinde bir restoran işletmesinde meydana gelen silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybederken olayın şüphelileri Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerc

Akhisar’daki cinayetin şüphelileri yakalandı!

20 Ocak 2023 Cuma 15:36

Bu haber toplam 5407 defa okunmuştur

Akhisar’daki cinayetin şüphelileri yakalandı!
Haber Merkezi

Akhisar’da 4 gün önce Süleymanlı Mahallesinde bir restoran işletmesinde meydana gelen silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybederken olayın şüphelileri Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerce yakalandı. Şüpheli şahıslardan D.K tutuklanarak cezaevine gönderilirken G.K ise serbest bırakıldı. 

Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, 16 Ocak 2023 tarihinde O.Y( E/47), G.K ( E/37) ve D.K (E/36) isimli şahıslar arasında yaşanan tartışmada O.Y ateşli silahla vurulması sonucu hayatını kaybetmiş, G.K ve D.K olay yerinden kaçmışlardır.

Meydana gelen “ Kasten Öldürme” olayına ilişkin Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar doğrultusunda; Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri, Jandarma Suç araştırma Timi (JASAT), Olay Yeri İnceleme Timleri (OYİT ) tarafından şüpheli şahısların yakalanması için yapılan çalışmalarda 3 ayrı adreste ve 2 ayrı araçta arama yapılmış ve yapılan arama sonucunda; (8) gr metamfetamin , (6) adet uyuşturucu içme aparatı, (2) adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar G.K ve D.K yakalanarak Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş olup, D.K tutuklanarak Akhisar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

2023-01-20_16-42-01.jpg2023-01-20_16-42-23.jpg

Yorumlar