04 Mayıs 2024
  • Manisa18°C
  • İzmir18°C

AKHİSAR'DA TRAFİK KAZASINDA 6 KİŞİ YARALANDI

Akhisar Devlet Karayolunda meydana gelen Kazada 6 kişi hafif yaralandı.

Akhisar'da trafik kazasında 6 kişi yaralandı

15 Şubat 2018 Perşembe 18:27

Bu haber toplam 3050 defa okunmuştur

Akhisar Devlet Karayolunda meydana gelen Kazada 6 kişi hafif yaralandı.

Akhisar Devlet Karayolu galericiler önünde sabah saat 07.00 sıralarında  trafik kazası meydana geldi. Kazayı ihbar alan Manisa İtfaiye müdürlüğü Akhisar itfaiye amirliği ekipleri kaza yerine kısa sürede  ulaşarak yaralılara yardımcı oldu. 

Edinilen bilgilere göre Balıkesir istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan 10 B 00...plakalı S.Ç yönetimindeki otomobil aynı yöne seyir halinde olan A.G. yönetimindeki  45 NP 40.. plakalı otomobile yandan çarptıktan sonra yine aynı yöne seyir eden 35 TUH 9.. plakalı kamyona arkadan çarpması nedeni ile tarfik kazası meydana geldi.

Kazada otomobil sürücüsü S.Ç., yolcular E.Ç., M.Ç., N.Ç., G.G.Ç.,  K.A.Ç,. kaza mahalline gelen 112 sağlık ekiplerince Mustafa Kirazoğlu Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaraların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilir iken kaza ile ilgili yatkililerce inceleme başlatıldı. Kısa süreliğine tarfik kontrollü birşekilde sağlandığı ana yolda araçlar yoldan çekildikten sonra trafik akışı normal olarak başladı.

akhisar-devlet-karayolunda-meydana-gelen-kazada-6-kisi-hafif-yaralandi-(1).jpgakhisar-devlet-karayolunda-meydana-gelen-kazada-6-kisi-hafif-yaralandi-(2).jpgakhisar-devlet-karayolunda-meydana-gelen-kazada-6-kisi-hafif-yaralandi-(3).jpg

Yorumlar