17 Mayıs 2024
  • Manisa14°C
  • İzmir16°C

AKHİSAR’DA TOPLU ULAŞIMA MASKE VE MESAFE DENETİMİ

Akhisar’da emniyet müdürlüğüne bağlı trafik şube ekipleri, toplu taşıma araçlarında maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.

Akhisar’da toplu ulaşıma maske ve mesafe denetimi

26 Mart 2021 Cuma 14:13

Bu haber toplam 2736 defa okunmuştur

Akhisar’da toplu ulaşıma maske ve mesafe denetimi
Haber Merkezi

Akhisar’da emniyet müdürlüğüne bağlı trafik şube ekipleri, toplu taşıma araçlarında maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı. Ekipler, şehir içi ulaşımı sağlayan minibüs ve taksilerde maske denetimi yaparak hem şoförleri hem de yolcuları koronavirüs salgını kuralları konusunda uyardı.

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi kapsamında, Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin maske ve sosyal mesafe denetimleri sürüyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentteki toplu taşıma araçlarında uygulama yaptı. Milli Egemenlik Meydanı üzerinde minibüsleri ve taksileri denetleyen ekipler, yolcu ve şoförlere, maske ve sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulundu.


akhisar’da-toplu-ulasima-maske-ve-mesafe-denetimi-(1).jpgakhisar’da-toplu-ulasima-maske-ve-mesafe-denetimi-(2).jpgakhisar’da-toplu-ulasima-maske-ve-mesafe-denetimi-(3).jpgakhisar’da-toplu-ulasima-maske-ve-mesafe-denetimi-(4).jpgakhisar’da-toplu-ulasima-maske-ve-mesafe-denetimi-(5).jpgakhisar’da-toplu-ulasima-maske-ve-mesafe-denetimi-(6).jpgakhisar’da-toplu-ulasima-maske-ve-mesafe-denetimi-(7).jpgakhisar’da-toplu-ulasima-maske-ve-mesafe-denetimi-(8).jpgakhisar’da-toplu-ulasima-maske-ve-mesafe-denetimi-(9).jpg

Yorumlar