05 Mayıs 2024
  • Manisa21°C
  • İzmir22°C

AKHİSAR'DA "HİJYEN EĞİTİMİ" KURSU

Akhisar Kahveci Esnaf Odası ve Akhisar Mesleki Eğitim Merkezi, Çıraklık Eğitim Merkeziyle ortaklaşa yaptıkları protokolde iki günlük 24 kişilik "Hijyen Eğitimi" kursunu açtı.

Akhisar'da "Hijyen Eğitimi" Kursu

16 Nisan 2014 Çarşamba 11:50

Bu haber toplam 4162 defa okunmuştur

Akhisar'da "Hijyen Eğitimi" Kursu
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Akhisar Kahveci Esnaf Odası ve Akhisar Mesleki Eğitim Merkezi, Çıraklık Eğitim Merkeziyle ortaklaşa yaptıkları protokolde iki günlük 24 kişilik "Hijyen Eğitimi" kursunu açtı. Akhisar Mesleki Eğitim Merkezi, Çıraklık Eğitim Merkezi sınıflarında başlayan "Hijyen Eğitimi"  kursuna oda başkanı Erkin Güney'de katıldı.

Hijyen Eğitim kursunu Sağlık Meslek Liselerinde görev yapan öğretmenler tarafından verildiğini söyleyen Akhisar Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Erkin Güney;" Hijyen eğitimini Akhisar’da ilk olarak Kahveciler Esnaf  Odası olarak biz başlattık. Üyelerimizin hepsine 24 kişilik, toplam 20 sınıf açarak Hijyen Eğitim kursunu vereceğiz. İki gün sürecek Hijyen Eğitim kursumuz 4’er saat olmak üzere toplam 8 saat eğitim verilecek. Kursu tamamlayan üyelerimize kurs sonunda katılım sertifika verilecek" dedi.

Akhisar Mesleki Eğitim Merkezi Alaattin Apak;" 5 temmuz 2013 tarihinde çıkan kanununla iş yeren ve çalışanının bu eğitimi almak zorundadır. Gıdaya ve insana dokunan herkes bu kursu almak zorunda. Bu kapsamsa 24’er kişilik gruplar halinde odalarla, Ticaret odasıyla, iş verenlerle protokoller yapıyoruz. Bu kursların sonunda katılım belgelerini vereceğiz" dedi.

Akhisar'da
Akhisar'da
Akhisar'da
Akhisar'da
Akhisar'da
Akhisar'da
Akhisar'da
Akhisar'da
Akhisar'da
Akhisar'da
Akhisar'da
Akhisar'da
Akhisar'da

Yorumlar