17 Mayıs 2024
  • Manisa28°C
  • İzmir27°C

AKHİSAR'DA ETKİLİ HUTBE SUNUMU

Akhisar Müftülüğü, Hizmet İçi Eğitim Programı çerçevesinde personele yönelik "Etkili Hutbe Sunumu Semineri" düzenledi. Toplumu din konusunda aydınlatma ve irşat vazifesinin en önemli araçlarından biri olan hutbe hizmetlerinin etkinlik ve verimliliğini

Akhisar'da etkili hutbe sunumu

20 Aralık 2023 Çarşamba 19:50

Bu haber toplam 1042 defa okunmuştur

Akhisar'da etkili hutbe sunumu

Haber Merkezi

Akhisar Müftülüğü, Hizmet İçi Eğitim Programı çerçevesinde personele yönelik  "Etkili Hutbe Sunumu Semineri" düzenledi. Toplumu din konusunda aydınlatma ve irşat vazifesinin en önemli araçlarından biri olan hutbe hizmetlerinin etkinlik ve verimliliğini artırmak amacıyla düzenlenen seminer İlçe Vaizi Dr.  Said Kobak tarafından Akhisar Müftülüğü eğitim salonunda gerçekleştirildi.

İlk etabının tamamlandığı seminere İl Müftüsü Şükrü Kabukçu'da katılarak personele katılım belgelerini verdi. Programda tecrübe paylaşımında bulunan İl Müftüsü Kabukçu, " Hutbe geçmişten günümüze önemini koruyan, vazgeçilmez bir dini iletişim vasıtasıdır. Hutbe, okunurken cemaat tarafından hassasiyetle takip edildiği için dinleyenler üzerinde önemli izler bırakabilecek bir etkinliktir." ifadelerini kullandı.

Program sonunda ilçe merkezinde görev yapan 20 din görevlisine belgeleri verildi. Seminer programının ilçe ve köylerde görev yapan din görevlileriyle devam edeceği bildirildi.





















Yorumlar