10 Mayıs 2024
  • Manisa21°C
  • İzmir23°C

AKHİSAR’DA CEZA EVİNDE YATAN KARDEŞİNE KARGO İLE CEP TELEFONU GÖNDERDİ

Akhisar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlüye kardeşi tarafından kargo ile cep telefonu gönderim girişimi jandarmanın kontrolü sırasında ortaya çıktı.

Akhisar’da ceza evinde yatan kardeşine kargo ile cep telefonu gönderdi

17 Ekim 2021 Pazar 12:00

Bu haber toplam 7430 defa okunmuştur

Akhisar’da ceza evinde yatan kardeşine kargo ile cep telefonu gönderdi
Haber Merkezi

Akhisar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlüye kardeşi tarafından kargo ile cep telefonu gönderim girişimi jandarmanın kontrolü sırasında ortaya çıktı. Dün meydana gelen olay Uyarıcı Madde ticareti yapma ve sağlama suçundan hükümlü O.D.’ye kardeşi F.D. tarafından kargo ile kargo edilmiş ayakkabı içerisinde bir adet tuşlu cep telefonu göndermeye çalıştı.

Edinilen bilgiye göre Akhisar Süleymanlı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde ticareti yapma ve sağlama” suçundan hükümlü olarak bulunan O.D'y e kardeşi F.D. tarafından gönderilen kargonun 16.10.2021 günü saat 14.15 sıralarında Jandarma personeli nezaretinde X- Ray cihazından  geçirildiği esnada şüpheli bir malzeme tespit edildi. Hükümlü eşliğinde açılan kargoda ayakkabı içerisinde gizlenmiş vaziyette 1 adet tuşlu telefon bulundu. Hükümlü hakkında idari soruşturma başlatılmış olup Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilmiştir.

akhisar’da-ceza-evinde-yatan-kardesine-kargo-ile-cep-telefonu-gonderdi-(1).jpgakhisar’da-ceza-evinde-yatan-kardesine-kargo-ile-cep-telefonu-gonderdi-(2).jpg

Yorumlar