14 Mayıs 2024
  • Manisa14°C
  • İzmir17°C

AKHİSAR ÜLKÜ OCAKLARI HER YERDE

Akhisar Ülkü Ocakları 30 Ağustos’ta bugüne kadar pek alışık olmadığımız bir uygulama ile Akhisarlı çocuklara sokaklarda Türk Bayrağı ve Atatürk Maskesi dağıttı! Genç ülkücüler ve vatandaşlardan tam not aldılar.

Akhisar Ülkü Ocakları Her Yerde

29 Ağustos 2023 Salı 23:10

Bu haber toplam 2429 defa okunmuştur

Akhisar Ülkü Ocakları Her Yerde

Haber Merkezi

Akhisar Ülkü Ocakları 30 Ağustos’ta bugüne kadar pek alışık olmadığımız bir uygulama ile Akhisarlı çocuklara sokaklarda Türk Bayrağı ve Atatürk Maskesi dağıttı!

Genç ülkücüler ve vatandaşlardan tam not aldılar. Akhisarlı esnaflar; Türk Gençliğini ve Türk Milliyetçilerini sokakta görmeyi gerçekten çok özlemişiz. Helal olsun Genç Bozkurtlara Diyerek Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Giray Arda Savan ve yönetimine teşekkür ettiler.

Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Giray Arda Savan;” Akhisar Ülkü Ocakları Başkanlığımız tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle çocuklarımıza Türk bayrağı dağıtıktık. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle dağıtılan Şanlı bayrağımız çocuklarımız tarafından yoğun ilgi gördü. Milli günlere büyük duyarlılık gösteren Akhisar halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda büyük bedeller ödendiğine dikkat çeken Başkan Akhisar Ülkü Ocakları Başkanı Giray Arda Savan ,"30 Ağustos’ta evlerimize ve işyerlerimize Türk Bayrağı asarak başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımızı ve yaptıklarını hiçbir zaman unutmayacağımızı göstermeliyiz. Bu vesileyle de tüm vatandaşlarımızın Zafer Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

akhisar-(1)-270.jpgakhisar-(2)-266.jpgakhisar-(3)-244.jpgakhisar-(4)-235.jpgakhisar-(6)-202.jpgakhisar-(7)-177.jpgakhisar-(8)-146.jpg

Yorumlar