04 Mayıs 2024
  • Manisa13°C
  • İzmir20°C

AKHİSAR TRANSFER TEKLİFLERİNİ KAPATTI

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürdü.

Akhisar Transfer Tekliflerini Kapattı

28 Mart 2016 Pazartesi 14:29

Bu haber toplam 2912 defa okunmuştur

Akhisar Transfer Tekliflerini Kapattı
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürdü. Sabah yapılan idmanda yeşil-siyahlılar şut çalışması, kanatlardan orta yapımı ve frikik çalışmaları yaptı.

Akhisar Belediyespor’da Başkan Eryüksel bazı basın ve yayın organlarında Hugo Rodallega için Süper Lig takımlarından transfer teklifi aldıklarını yalanlarken hiçbir kulübün resmi yada gayri resmi bir teklifi söz konusu olmadığını kaydetti.

Başkan Eryüksel Rodallega için tüm kapıları kapattıklarını dile getirirken şunları kaydetti; “Hugo Rodallega için önümüzdeki 1 yıl için daha sözleşmemiz devam ediyor. Hugo için tüm kapılarımız kapalıdır, hiçbir teklifi kabul etmiyoruz. Takımımızı aynı zamanda gelecek sezon için de tasarlıyoruz. İlk hedefimiz sahip olduğumuz oyuncular ile gelecek sezon daha iyi bir takım olma yolundadır” dedi.


--akhisar-transfer-tekliflerini-kapatti-(1).jpg--akhisar-transfer-tekliflerini-kapatti-(2).jpg--akhisar-transfer-tekliflerini-kapatti-(3).jpg--akhisar-transfer-tekliflerini-kapatti-(4).jpg

Yorumlar