07 Mayıs 2024
  • Manisa12°C
  • İzmir16°C

AKHİSAR TOKİ ZEYTİNKENT İLKOKULU OYNUYORUM ÖĞRENİYORUM PROJESİNE ORTAK OLDU

Toki Zeytinkent İlkokulu öğrencileri -e Twinning Projesi kapsamında “OYNUYORUM ÖĞRENİYORUM” projesiyle farklı ülkelere, farklı illere oyunla açıldı.

Akhisar Toki Zeytinkent İlkokulu oynuyorum öğreniyorum projesine ortak oldu

05 Mayıs 2021 Çarşamba 14:52

Bu haber toplam 1548 defa okunmuştur

Akhisar Toki Zeytinkent İlkokulu oynuyorum öğreniyorum projesine ortak oldu
Haber Merkezi

Toki Zeytinkent İlkokulu öğrencileri -e  Twinning  Projesi kapsamında “OYNUYORUM ÖĞRENİYORUM” projesiyle  farklı ülkelere, farklı illere oyunla açıldı. Temelinde oyunla öğrenmenin kalıcı hale gelmesi olan projede; Türkiye, Belçika ve Bulgaristan yer alıyor. Proje kapsamında öğrencilere 21. yüzyıl becerileri kazandırılmaya çalıştırılıyor. Bu projeyle öğrenciler; verimli zaman geçiriyor, duygularını kontrol edebiliyor ve sosyalleşiyorlar. Öğrencilerin paylaşma becerileri gelişiyor. 

Akhisar Toki Zeytinkent İlkokulu 3. Sınıf B grubu öğretmeni Füsun Çelik ve öğrencileri "Oynuyorum Öğreniyorum" projesinde görev aldı.

Kuruculuğunu Ecevit Garip'in, yöneticiliğini Cahide Güngör'ün yaptığı "Oynuyorum Öğreniyorum" projesi çok ilgi gördü. Farklı ülke ve farklı illerden arkadaşlarıyla tek yürek oldular.

Türkiye, Bulgaristan, Belçika, Balıkesir, Ankara, Manisa, Tekirdağ, Ordu ve İskenderun’dan katılan çocuklar "Oynuyorum Öğreniyorum" projesinde buluştu. Birlikte etkinlikler yapıp Web2 araçlarını kullanmayı öğrenen öğrencilerin bu etkinliklerin derslere entegrasyonunu yapıp oynayarak öğrenmeleri hedefleniyor.

akhisar-toki-zeytinkent-ilkokulu-oynuyorum-ogreniyorum-projesine-ortak-oldu-(1).jpgakhisar-toki-zeytinkent-ilkokulu-oynuyorum-ogreniyorum-projesine-ortak-oldu-(2).jpgakhisar-toki-zeytinkent-ilkokulu-oynuyorum-ogreniyorum-projesine-ortak-oldu-(3).jpgakhisar-toki-zeytinkent-ilkokulu-oynuyorum-ogreniyorum-projesine-ortak-oldu-(4).jpgakhisar-toki-zeytinkent-ilkokulu-oynuyorum-ogreniyorum-projesine-ortak-oldu-(5).jpgakhisar-toki-zeytinkent-ilkokulu-oynuyorum-ogreniyorum-projesine-ortak-oldu-(6).jpgakhisar-toki-zeytinkent-ilkokulu-oynuyorum-ogreniyorum-projesine-ortak-oldu-(7).jpg

Yorumlar