03 Mayıs 2024
  • Manisa21°C
  • İzmir23°C

AKHİSAR OSB YÖNETİMİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Organize Sanayi Bölgeleri üst kuruluşu genel sekreteri Serkan Ata’yı ziyaret eden Akhisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çınarlı ve OSB Müdürü Mete Demir ardından San

Akhisar OSB yönetiminden Ankara çıkarması

20 Mayıs 2019 Pazartesi 15:55

Bu haber toplam 2295 defa okunmuştur

Akhisar OSB yönetiminden Ankara çıkarması
Haber Merkezi

Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulu Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Organize Sanayi Bölgeleri üst kuruluşu genel sekreteri Serkan Ata’yı ziyaret eden Akhisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çınarlı ve OSB Müdürü Mete Demir ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Ramazan Yıldırım’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Ardından heyet, Sanayi Bölgeleri Daire Başkanı Soner Erkek ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü’nde diğer daire başkanı ve şube müdürleri ziyaret edildi.

Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir ve Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu’nu ziyaret eden heyet, Akhisar organize sanayi bölgesinde yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Bölgenin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacak konularda görüşmeler yapıldı.

Organize sanayide yaşanan elektrik sorunlarının çözümü için Enerji Bakanlığı Elektrik İşleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Hardalac’ı da ziyaret eden heyet, elektrikle ilgili yaşanan sorunun çözümü konusu görüşüldü.

akhisar-osb-yonetiminden-ankara-cikarmasi-(1).jpgakhisar-osb-yonetiminden-ankara-cikarmasi-(2).jpgakhisar-osb-yonetiminden-ankara-cikarmasi-(3).jpgakhisar-osb-yonetiminden-ankara-cikarmasi-(4).jpgakhisar-osb-yonetiminden-ankara-cikarmasi-(5).jpg

Yorumlar