07 Mayıs 2024
  • Manisa13°C
  • İzmir17°C

AKHİSAR MÜFTÜLÜĞÜ: İLMEK İLMEK İYİLİK ÖRDÜK

Akhisar ilçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle İlmek İlmek İyilik Projesi kapsamında Din Görevlileri, Kuran Kursu Öğreticileri, öğrenciler ve hayır sever cemaatin destekleri ile hazırladıkları el emeği göz nuru işlerini kış aylarının çetin g

Akhisar Müftülüğü: İlmek ilmek iyilik ördük

14 Aralık 2020 Pazartesi 13:02

Bu haber toplam 1737 defa okunmuştur

Akhisar Müftülüğü: İlmek ilmek iyilik ördük
Haber Merkezi

Akhisar ilçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle İlmek İlmek İyilik Projesi kapsamında Din Görevlileri, Kuran Kursu Öğreticileri, öğrenciler ve hayır sever cemaatin destekleri ile hazırladıkları el emeği göz nuru işlerini kış aylarının çetin geçtiği kardeş ilimiz Hakkari’ye hediye etmek üzere Akhisar İlçe Müftülüğüne teslim ettiler.

Akhisar ilçe Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu kampanya ile ilgili olarak, ''Yardımlarımızı başka türlüde yapabilirdik. Fakat hediyelerimizin el emeği göz nuru olması ve gönüllere dokunması hususunda daha anlamlı ve daha değerli. İlmek İlmek İyilik Projesine katkı ve katılım gösteren Din Görevlilerimize, Kur'an Kursu Öğreticilerimize, öğrencilerimize ve hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz'' dedi.


epmyby1wmaev6zj.jpgphoto-2020-12-14-14-02-04_1.jpg

Yorumlar