10 Mayıs 2024
  • Manisa16°C
  • İzmir18°C

AKHİSAR’ LI GENÇ SATRANÇÇI MERTCAN DOLAP, İSTANBUL'DA 5. OLDU!

Eğitimine Konya’da devam etmekte olan Akhisar’lı genç satranççı Mertcan Dolap, M1 Akıllı hamleler satranç Turnuvasının Konya il birincisi olarak oynamaya hak kazandığı İstanbul “M1 Akıllı Hamleler- 2. Satranç Turnuvası Finallerinde”, 16 yaş genel

Akhisar’ lı genç satranççı Mertcan Dolap, İstanbulda 5. oldu!

01 Haziran 2008 Pazar 12:45

Bu haber toplam 3125 defa okunmuştur

Akhisar’ lı genç satranççı Mertcan Dolap, İstanbul'da 5. oldu!
>>Tuncay Şen

Eğitimine Konya’da devam etmekte olan Akhisar’lı genç satranççı Mertcan Dolap, M1 Akıllı hamleler satranç Turnuvasının Konya il birincisi olarak oynamaya hak kazandığı İstanbul “M1 Akıllı Hamleler- 2. Satranç Turnuvası Finallerinde”, 16 yaş genel kategoride 5. oldu.

Akhisar’ lı satranç hakemi ve antrenörü  Aleattin Dolap’ın oğlu olan Mertcan, “Derslerimden dolayı turnuvalardan iki yıl uzak kalmama rağmen önce il birincisi ve ardından İstanbul’ da ki Finaller de 5 nci olmak beni mutlu etti. Satrancı çok seviyorum. Satranç, okul başarılarıma büyük katkı sağlıyor” dedi.

24- 25 Mayıs 2008 tarihlerinde M1 Kartal Alışveriş merkezinde yapılan M1 Akıllı hamleler - 2  Satranç Turnuvası  Final yarışmasında 7 ilden gelen sporcuların birincileri Yaş gruplarında M1 sponsorluğunda ülkemizi temsil edecekler.














Yorumlar