20 Mayıs 2024
  • Manisa18°C
  • İzmir21°C

AKHİSAR KOLEJİ AVRUPA'DA

AB Eğitim Komisyonu tarafından kabul edilen ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus+ "SAVE" projesi kapsamında Akhisar Koleji Lisesi proje ekibi Polonya'da çalışmalarına başladı.

Akhisar Koleji Avrupa'da

26 Nisan 2023 Çarşamba 10:35

Bu haber toplam 858 defa okunmuştur

Akhisar Koleji Avrupa'da
Haber Merkezi

AB Eğitim Komisyonu tarafından kabul edilen ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus+ "SAVE" projesi kapsamında Akhisar Koleji Lisesi proje ekibi  Polonya'da  çalışmalarına başladı.

Akhisar Kolejinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“24-28 Ekim tarihleri arasında devam edecek çalışmada ekibimiz ilk gün Poznan'da bulunan Saint Mary Magdelene Lisesinde okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler tarafından bir törenle karşılandı.
Polonya, Portekiz, İtalya, Yunanistan ve Türkiye ekipleri projede 2 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları anlatan sunumlarını paylaştılar. Kruvasan müzesinde Poznan şehri ve ülkenin tarihi hakkında bilgi edinen öğrenciler atölye çalışmasına katılarak kruvasan yapmayi öğendiler. Ekimizde yer alan öğrencilerimiz Tuana Kalaycı, Eylül Halıcılar, İpek Çelikten, Duru Bayraktar ile Proje Koordinatörümüz İlknur Tercan ve İngilizce öğretmenimiz Ceren Nur Özden'e çalışmalarında başarılar dileriz”



















Yorumlar