14 Mayıs 2024
  • Manisa20°C
  • İzmir21°C

AKHİSAR KAMPÜS KURS MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Özel Akhisar Kampüs Kurs Merkezi Ragıbbey Mahallesi 1 Nakliye Caddesi Numara 59'da (Tepe Mezarı Karşısı) Akhisarlıların hizmetine açıldı. Özel Akhisar Kampüs Kurs Merkezinin açılış kurdelesini Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, ''Akhisar Kampüs Kurs Merkezi''

Akhisar Kampüs Kurs Merkezi hizmete açıldı

20 Eylül 2023 Çarşamba 17:33

Bu haber toplam 3456 defa okunmuştur

Akhisar Kampüs Kurs Merkezi hizmete açıldı

Akhisar Haber Ajansı

Özel Akhisar Kampüs Kurs Merkezi Ragıbbey Mahallesi 1 Nakliye Caddesi Numara 59'da (Tepe Mezarı Karşısı) Akhisarlıların hizmetine açıldı. Özel Akhisar Kampüs Kurs Merkezinin açılış kurdelesini Akhisar Kaymakamı Murat Kütük, ''Akhisar Kampüs Kurs Merkezi'' kurucu ortaklarıyla birlikte kestiler. Özel Akhisar Kampüs Kurs Merkezi adıyla hizmet verecek olan kişisel gelişim kursu, Akhisar'da yıllarca dershanecilik hizmeti veren ve yüzlerce öğrencinin hayatına dokunan Akhisar Eksen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Ardan, İbrahim Yarıcı, İbrahim Akgül, Ulaş Uraçin, Semih Reşadiye, Ezgi Oynar, Buse Değirmenci tarafından hizmete açıldı.

Her kütüphane, bir hapishane kapatır sözleriyle açılışta konuşmasına başlayan Akhisar Kaymakamı Murat Kütük;” Bir eğitim yuvasının açılışında beraber buradayız. Buradan ülkemiz adına, memleketimiz adına, insanlık adına, çocukların ve gençlerin yetişeceğine inanıyoruz. Bir Çin atasözü şöyle diyor “ Geleceğe Yatırım Yapacaksanız, Eğitime Çalışın” diyor. İnşallah Akhisar’ın ve çocuklarımızın geleceğine dönük bu yatırım hayırlı uğurlu olsun. Evvela çok güzel gençler yetiştirelim ondan sonra kazancımıza bakalım. Tabi ki bir ticari işletme dönmesi gereken kazanç lazım. Kampüs Kurs Merkezi inşallah Akhisar’ın eğitimine güzel bir katkı olacak, yeni bir ses getirecek, yeni bir nefes getirecek hayırlı uğurlu olsun” dedi.
















































Yorumlar