06 Mayıs 2024
  • Manisa21°C
  • İzmir22°C

AKHİSAR GÜMBÜR GÜMBÜR AYVALIK’TA

Özdemirler geçtiğimiz Pazar günü Ayvalık tekne turunu gerçekleştirdi.

Akhisar Gümbür Gümbür Ayvalık’ta

20 Temmuz 2021 Salı 14:16

Bu haber toplam 4927 defa okunmuştur

Akhisar Gümbür Gümbür Ayvalık’ta
Haber Merkezi

Özdemirler geçtiğimiz Pazar günü Ayvalık tekne turunu gerçekleştirdi.

Şirket yetkilisi Arzu hanım tekne turu hakkında şunları söyledi “Biz turizmciler her kesime her misafire her yaştan tüm gezginlere hizmet etmekteyiz. Bazen bu bir antik kent gezisi bazen inanç turizmi bazen adrenalin bazen de tıpkı pazar günkü gerçekleştirmiş olduğumuz gibi eğlence turizmi olabilir.

Bu turumuzda bol müzikli danslı  bir tur gerçekleştirdik. Misafirlerimize bol bol koylarda yüzme molası verdik. Misafirlerimiz hem masmavi denizde yüzme keyfini gerçekleştirdi hem de eğlencenin doruk noktasına ulaştı.

Turlarımız siz Akhisarlıları gezdirmek için durmaksızın devam etmekte. Profesyonel ekibimizle, son model Mercedes Tourismo aracımızla hizmetinizdeyiz. Takipte kalın bizimle kalın.”

İnstagram:tatilse_arzum

Facebook:Tatilse Arzum

Telefon:05074797042

akhisar-gumbur-gumbur-ayvalik’ta-(1).jpgakhisar-gumbur-gumbur-ayvalik’ta-(2).jpgakhisar-gumbur-gumbur-ayvalik’ta-(3).jpgakhisar-gumbur-gumbur-ayvalik’ta-(4).jpgakhisar-gumbur-gumbur-ayvalik’ta-(5).jpgakhisar-gumbur-gumbur-ayvalik’ta-(6).jpgakhisar-gumbur-gumbur-ayvalik’ta-(7).jpgakhisar-gumbur-gumbur-ayvalik’ta-(8).jpg

Yorumlar