07 Mayıs 2024
  • Manisa11°C
  • İzmir14°C

AKHİSAR ELİT DERSHANESİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERİNE PLAKET VERDİ!

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri arasında, Satranç turnuvasında, kros yarışmalarında, Kompozisyon yarışmasında birinci olan, Elit Dershanesi öğrencisi Şerif Can Afacan’a, Nihat Sarıdağ’a ve Gizem Tetiker’e aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarının katıl

Akhisar Elit Dershanesi Başarılı Öğrencilerine Plaket Verdi!

14 Kasım 2006 Salı 10:55

Bu haber toplam 5197 defa okunmuştur

Akhisar Elit Dershanesi Başarılı Öğrencilerine Plaket Verdi!
AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri arasında, Satranç turnuvasında, kros yarışmalarında, Kompozisyon yarışmasında birinci olan, Elit Dershanesi öğrencisi Şerif Can Afacan’a, Nihat Sarıdağ’a ve Gizem Tetiker’e aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarının katıldığı kokteylde plaketleri verildi.

Akhisar Elit Dershanesi Müdürü Kemal Şahin, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri içinde Liseler arasındaki Kompozisyon yarışmasında birinci olan Anadolu Lisesi öğrencisi Gizem Tetiker’e, Müdür Yardımcısı Avni Şimşir, Cumhuriyet Satranç Turnuvasında Küçükler dalında birinci olan Mısak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim okulu öğrencisi Şerif Can Afacan’a, Müdür Yardımcısı Bülent Gürgener, Liseler arasında yapılan Kros yarışmalarında birinci olan Namık Oğul Lisesi öğrencisi Nihat Sarıdağ’a alkışlar arasında plaketlerini verdiler.

Akhisar Elit Dershanesi Müdürü Kemal Şahin, “Dershanemiz sadece öğrencileri sınavlara hazırlamanın yanında sosyal etkinlikler içinde bulundurarak, değişik ortamlarda olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Dershanemizin üç öğrencisi, satranç, kros ve edebiyat dallarında da başarılarını kanıtladıkları gibi, okullarında olduğu gibi dershanemizde de başarılılar. Onları tebrik ederken, diğer arkadaşlarına da örnek olacaklarına inanıyoruz” dedi.


Yorumlar