04 Mayıs 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir20°C

AKHİSAR DAYANIŞMASI’NA DESTEKLER DEVAM EDİYOR

Akhisar Belediyesi’nin başlattığı “Akhisar Dayanışması” etkinliği kapsamında toplanan yardımlar titizlikle ihtiyaç sahibi Akhisarlılara ulaştırılıyor.

Akhisar Dayanışması’na destekler devam ediyor

29 Nisan 2020 Çarşamba 16:17

Bu haber toplam 4015 defa okunmuştur

Akhisar Dayanışması’na destekleri devam ediyor
Haber Merkezi

Akhisar Belediyesi’nin başlattığı “Akhisar Dayanışması” etkinliği kapsamında toplanan yardımlar titizlikle ihtiyaç sahibi Akhisarlılara ulaştırılıyor.

Özellikle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ciddi yaralar oluşturan pandemi olarak nitelendirilen koronavirüs salgını ardından işini kaybeden ve ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara tek elden ulaştırılmaya çalışılan yardım kampanyasına destekler devam ediyor.

Bu kapsamda Akhisar’da amatör futbol kulübü olarak hizmet veren Kayalıoğlu Spor Kulübü 64 adet yardım paketini ihtiyaç sahibi vatandaşlara iletilmek üzere Akhisar Belediyesine teslim etti.

Yardımları sosyal medya hesabından paylaşan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Şehrimizin takımlarından Kayalıoğlu Spor Kulübü kuruluşunun 64’üncü yılında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için hazırladığı 64 gıda yardım paketini belediyemize teslim etti. Bizler de bu yardımları onların adına gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız” dedi.

akhisar-dayanismasi’na-destekleri-devam-ediyor-(1).jpgakhisar-dayanismasi’na-destekleri-devam-ediyor-(2).jpgakhisar-dayanismasi’na-destekleri-devam-ediyor-(3).jpg

Yorumlar