05 Mayıs 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir24°C

AKHİSAR BELEDİYESPOR’DA KUPA MESAİSİ

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubunun 5. Haftasında PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor’a konuk olacak.

Akhisar Belediyespor’da Kupa Mesaisi

26 Ocak 2015 Pazartesi 14:49

Bu haber toplam 2853 defa okunmuştur

Akhisar Belediyespor’da Kupa Mesaisi
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubunun 5. Haftasında PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor’a konuk olacak. Eskişehirspor maçı ardından ara vermeden çalışmalarına devam eden yeşil-siyahlılar’da sakatlıkları süren Yiğit ve İsmail Konuk idmana katılmadı. Sakatlığı düzenlenen Kenan Özer ise takımla çalışmalara başladı ve kupa maçında sahada olması bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupasına 3 puan parolası ile çıkacak olan Akhisar Belediyespor Teknik patronu Roberto Carlos,’un Cuma günü Süper Lig maçından dolayı kupa maçına yedek ağırlıklı çıkması bekleniyor.

Kupa maçından 3 puan alarak gruptan çıkmak istediklerini belirten Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar ise yaptığı açıklamada; “Kupada 3 puanı alıp rahatlamak istiyoruz. Manisa maçının ardından teknik direktörümüz son raporu verecek ve bu doğrultuda bir transfer yolu izleyeceğiz. Gidecek oyuncu olacağını zannetmiyorum ancak 1  veya 2 oyuncu daha transfer edebiliriz” dedi.

Akhisar Belediyespor’da Kupa Mesaisi
Akhisar Belediyespor’da Kupa Mesaisi

Yorumlar