05 Mayıs 2024
  • Manisa11°C
  • İzmir12°C

AKHİSAR BELEDİYESPOR’DA İZİN BİTTİ

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Trabzonspor mesaisi ardından 3 günlük iznin ardından sabah idmanında tam kadro sahaya indi.

Akhisar Belediyespor’da İzin Bitti

03 Eylül 2015 Perşembe 11:57

Bu haber toplam 2429 defa okunmuştur

Akhisar Belediyespor’da İzin Bitti
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Trabzonspor mesaisi ardından 3 günlük iznin ardından sabah idmanında tam kadro sahaya indi. Son dakika transferleri Fransa Saint-Etienne takımından transfer edilen orta saha oyuncusu 29 yaşındaki N’Guemo ile Trabzonspor’dan transfer edilen kaleci Fatih Öztürk’de takımla ilk çalışmasını yaptı. Yeşil-Siyahlılar günün ikinci idmanını ise saat 17.00’de yaparak Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Milli maç arası nedeniyle verilen bir haftalık lig tatilini iyi değerlendirmek isteyen yeşil-siyahlılarda teknik direktör Cihat Arslan’ın iki ve ya üç hazırlık maçı yapmayı planladığı bildirildi. Yeşil-Siyahlılar 2015-2016 Hasan Doğan Spor Toto Süper Lig’ine 25 kişilik kadrosu ile 28.9 yaş ortalaması ve 8 yabancı ile başladı.

akhisar-belediyespor’da-izin-bitti-(1).jpgakhisar-belediyespor’da-izin-bitti-(2).jpgakhisar-belediyespor’da-izin-bitti-(3).jpgakhisar-belediyespor’da-izin-bitti-(4).jpgakhisar-belediyespor’da-izin-bitti-(5).jpgakhisar-belediyespor’da-izin-bitti-(6).jpgakhisar-belediyespor’da-izin-bitti-(7).jpgakhisar-belediyespor’da-izin-bitti-(8).jpgakhisar-belediyespor’da-izin-bitti-(9).jpg

Yorumlar