14 Mayıs 2024
  • Manisa13°C
  • İzmir18°C

AKHİSAR BELEDİYESPOR’DA İKİNCİ MİLLİ HEYECAN

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’da A Milli takıma bir oyuncu daha gönderdi. Sezon içerisinde Bilal Kısa’nın A Milli Takımda başarılı bir grafik çizerken bu defa da başarılı defans oyuncusu Uğur Demirok A Milli takım aday kadrosu

Akhisar Belediyespor’da İkinci Milli Heyecan

03 Mart 2014 Pazartesi 11:19

Bu haber toplam 4228 defa okunmuştur

Akhisar Belediyespor’da İkinci Milli Heyecan
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’da A Milli takıma bir oyuncu daha gönderdi. Sezon içerisinde Bilal Kısa’nın A Milli Takımda başarılı bir grafik çizerken bu defa da başarılı defans oyuncusu Uğur Demirok A Milli takım aday kadrosuna çağrıldı.

Galatasaray alt yapısından yetişen sırasıyla Galatasaray, Gaziantep, İstanbulspor, Beylerbeyi, Kartalspor ve 3 sezondur Akhisar Belediyespor forması 26 yaşındaki defans oyuncusu Uğur Demirok, ilk kez A Milli takım forması giyecek. Hertha BSC Berlin'in cuma akşamı SC Freiburg ile oynadığı lig karşılaşmasında sağ uyluk arka adalesinden (biceps) sakatlanan Tolga Ciğerci, A Milli Takım'ın İsveç ile yapacağı özel maçın aday kadrosundan çıkarılması üzerine çağırılan Demirok bir çok daha önce U16, U17, U18 ve U19 Milli Takımlarında forma giydi.

Yorumlar