18 Mayıs 2024
  • Manisa27°C
  • İzmir24°C

AKHİSAR BELEDİYESPOR, KARDEMİR KARABÜKSPOR’U KONUK EDİYOR

Spor Toto Süper Lig’de son hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor’u konuk edecek olan Akhisar Belediyespor bugün akşam saat 19.00’da yapacağı son idman ile hazırlıklarını tamamlayacak.

Akhisar Belediyespor, Kardemir Karabükspor’u konuk ediyor

01 Haziran 2017 Perşembe 12:28

Bu haber toplam 3516 defa okunmuştur

Akhisar Belediyespor, Kardemir Karabükspor’u konuk ediyor
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Spor Toto Süper Lig’de son hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor’u konuk edecek olan Akhisar Belediyespor bugün akşam saat 19.00’da yapacağı son idman ile hazırlıklarını tamamlayacak. Teknik Direktör Okan Buruk önderliğinde yapacağı çalışmanın ardından yeşil-siyahlılar Manisa’da otele yerleşecek ve maç saatini bekleyecek.

Akhisar Belediyespor’da sakatlıkları süren Mustafa Yumlu, Caner Osmanpaşa ve Bokila kadroda yer alamazken cezalı oyuncu bulunmuyor.

Teknik Direktör Okan Buruk’un son maçta Kardemir Karabükspor karşısına Milan Lukac, Orhan Taşdelen, Miral Samardzic, Miguel Lopes, Ömer Bayram, Soner Aydoğdu, Custodio, Özer Hurmacı, Olcan Adın, Ricardo Vaz Te ve Cikalleshi 11’i ile çıkması bekleniyor.

Yarın saat 17.00’de Manisa 19 Mayıs Stadyumunda başlayacak ve Ali Şansaslan, Samet Çiçek ve Mustafa Savranlar’ın yöneteceği bilet fiyatları misafir takım ve kale arkası 10, Akigo Maraton 11, Kapalı tribün 15 ve VIP tribün ise 20 TL’den satılıyor.

Yorumlar