06 Mayıs 2024
  • Manisa22°C
  • İzmir22°C

AKHİSAR BELEDİYESPOR GENÇ OYUNCUYU KADROSUNA KATTI

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, uzun süredir peşinde koştuğu genç oyuncuyu renklerine bağladı.

Akhisar Belediyespor Genç Oyuncuyu Kadrosuna Kattı

17 Temmuz 2014 Perşembe 11:51

Bu haber toplam 5209 defa okunmuştur

Akhisar Belediyespor Genç Oyuncuyu Kadrosuna Kattı
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, uzun süredir peşinde koştuğu genç oyuncuyu renklerine bağladı. 2. Lig Kırmızı grupta mücadele veren Pazarspor’da forma giyen 21 yaşındaki Muhammed Burak Taşdemir, Akhisar Belediyespor’un Erzurum kampına katıldı.

21 yaşındaki sol ayak Taşdemir, stoper oynarken yan pozisyonlarda ise ön libero ve orta saha sol açık mevkiinde de top koşturuyor. Geçen sezon devre arası transfer etmek istediklerini ancak fiyatta anlaşamadıkları için renklerine bağlayamadıklarını dile getiren Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel yaptığı açıklamada transferi doğrularken şunları kaydetti; “geçen sezon milli takım seçmelerinde izleme imkanı bulduğumuz Burak Taşdemir’i çok istiyorduk. Devre arası takımı ile fiyatta anlaşamamıştık ancak şimdi anlaşma sağlandı ve genç oyuncu kampımıza katıldı. İnşallah Akhisar Belediyespor’a faydalı bir oyuncu olacaktır. Kendisini geleceğe yatırım yapmak için kadroya kattık, ondan çok iyi şeyler bekliyorum” dedi.

Yorumlar