08 Mayıs 2024
  • Manisa28°C
  • İzmir27°C

AKHİSAR BELEDİYESPOR, FENERBAHÇE’Yİ DE YENECEĞİZ

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin 3 haftasında topladığı 7 puan ile Süper Lig’in lideri oldu.

Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe’yi De Yeneceğiz

22 Eylül 2014 Pazartesi 14:19

Bu haber toplam 3232 defa okunmuştur

Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe’yi De Yeneceğiz
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin 3 haftasında topladığı 7 puan ile Süper Lig’in lideri oldu. Süper Lig’e kadroda köklü değişiklikler yaparak başladıklarını ve nasıl bir tablo ile karşılaşacaklarını bilmeden lige start verdiklerinin altını çizen Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren; daha öncelerde olduğu gibi tüm yetkinin sadece teknik heyette olduğunu belirterek yaptıkları en iyi işin de bu olduğunu belirtti.

Kayseri deplasmanında 3 puan alarak büyük moralli bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Basın Sözcüsü Acar; rehavete kapılmadan aynı disiplin ile yola devam edeceklerini 28 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs stadında konuk edeceği Fenerbahçe’yi de yenecek bir kadroya sahip olduklarını dile getirdi.

Öte yandan yeşil-siyahlılar da herhangi bir sakat veya cezalı oyuncu bulunmazken, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına 23 Eylül Salı günü saat 19.00’da Yılmaz Atabarut Tesislerinde başlayacağı bildirildi. Akhisar Belediyespor yönetimi bugün yapacağı toplantının ardından Fenerbahçe maçı bilet fiyatlarını yarın açıklayacağı bildirildi.

Yorumlar