06 Mayıs 2024
  • Manisa25°C
  • İzmir26°C

AKHİSAR BELEDİYESPOR, BURSASPOR İLE 11.KEZ KARŞILAŞACAK

Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Bursaspor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde basına kapalı sürdürdü.

Akhisar Belediyespor, Bursaspor ile 11.kez karşılaşacak

07 Eylül 2017 Perşembe 16:46

Bu haber toplam 2843 defa okunmuştur

Akhisar Belediyespor, Bursaspor ile 11.kez karşılaşacak
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Bursaspor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde basına kapalı sürdürdü. Yeşil-Siyahlılarda sakat oyuncu bulunmazken geçen hafta ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Mustafa Yumlu, Bursaspor maçı kadrosunda yer alamayacak.

Teknik Direktör Okan Buruk önderliğinde çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlılar Cumartesi günü yapacakları son çalışmanın ardından karayolu ile Bursa’ya geçeceği ve burada maç saati bekleyeceği bildirildi.

Bursaspor maçına Okan Buruk’un muhtemelen Milan Lukaç, Miguel Lopes, Orhan Taşdelen, Caner Osmanpaşa, Helder Barbosa, Soner Aydoğdu, Ömer Bayram, Abdoul Sissoko, Olcan Adın, Serginho ve Paulo Henrique 11’i ile çıkması bekleniyor.

11.Randevu

Lig’de 7 puan üçüncü sırada bulunan namağlup Akhisar Belediyespor ile 3 puanlı ev sahibi ekip Bursaspor maçını Alper Ulusoy yönetirken yardımcıları ise Kerem Ersoy, İlker Takpak ve Ümit Öztürk’ün görev alacağı bildirildi. Akhisar Belediyespor rakibine karşı 4 kez galip gelirken 2 kez de yenildi 4 maçta beraberlikle sonuçlandı.

Yorumlar