12 Mayıs 2024
  • Manisa23°C
  • İzmir24°C

AKHİSAR BELEDİYESPOR, BAŞAKŞEHİR’E HAZIR

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, yarın Balıkesir Atatürk Stadyumunda saat 15.30’da konuk edeceği Başakşehir maçı hazırlıklarını bugün Yılmaz Atabarut Tesislerinde tamamlayıp Balıkesir’e hareket edecek ve burada otelde maç saatin

Akhisar Belediyespor, Başakşehir’e Hazır

20 Şubat 2016 Cumartesi 12:13

Bu haber toplam 2698 defa okunmuştur

Akhisar Belediyespor, Başakşehir’e Hazır
Akhisar Haber Ajansı-AHA

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, yarın Balıkesir Atatürk Stadyumunda saat 15.30’da konuk edeceği Başakşehir maçı hazırlıklarını bugün Yılmaz Atabarut Tesislerinde tamamlayıp Balıkesir’e hareket edecek ve burada otelde maç saatini bekleyecek.

Başakşehir’e karşı tedbirli defans ve kontra atakta kuvvetli bir 11 ile sahaya çıkmayı hedefleyen Teknik Direktör Cihat Arslan’ın kalede Milan Lukac, defans dörtlüsünde Ahmet Cebe, Caner Osmanpaşa, Douglao ve Alper Uludağ, orta sahada kaptan Custodio, Merter Yüce, kanatlarda Sami ve Grbic orta saha önünde N’Guemo ve ileri uçta ise Hugo Rodallega ile sahaya çıkması tahmin ediliyor.

Öte yandan yeşil-siyahlılarda sakat oyuncu bulunmazken sarı kart cezalısı Kadir Keleş, Başakşehir kadrosunda yer alamayacak. Muğdat Çelik, Ahmet Cebe ve Onur Ayık ise sarı kart sınırında bulunan oyuncular oldu.

Yorumlar