08 Mayıs 2024
  • Manisa25°C
  • İzmir24°C

AKHİSAR BELEDİYESİ FAKİRLERİN EVLERİNİ YENİLİYOR!

Akhisar Belediye’si ilçenin değişik mahallelerinde eski olan ve yıkılmaya yüz tutmuş evleri yıkıp yerine yenisini yapıyor.

Akhisar Belediyesi Fakirlerin Evlerini Yeniliyor!

01 Ocak 2006 Pazar 09:06

Bu haber toplam 2368 defa okunmuştur

AKHİSAR BELEDİYESİ FAKİR EVLERİNİ YENİLİYOR

AKHİSAR: (Kenan MOLLA)

Akhisar Belediye’si ilçenin değişik mahallelerinde eski olan ve yıkılmaya yüz tutmuş evleri yıkıp yerine yenisini yapıyor.
Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı” Bakımsızlıktan yıkılma aşamasına gelen ve oturulmaz durumda olan eski evleri yıkarak yenisini yapıyoruz.Biz ev sahiplerine istimlak parası vermiyoruz yerine evini yapıyoruz hem de yolu genişletmiş oluyoruz. İlçemizde böyle evler çok bunları bir bir yıkıp yenisini yapıp sokaklarımızı genişletmiş oluyoruz” dedi.
Akhisar’ın Hürriyet Mahallesi 216 sokaktaki Remzi Çolak’ın (65) daha önceden evi yanan ve Mahalle sakinleri kendi aralarında topladıkları 504 YTL. Belediye’ye teslim ettiler. Akhisarlı müteahhitler Hayrettin Yalçın 450 YTL. Doğramalarını İlhan Aysu 600 YTL . ile çatısını, Akhisar Belediyesi işçilik ve tesisatını karşılayarak eski evleri yerine yenisini yapıyor.
Ragıbbey mahallesi 155 sokaktaki Erkan Çelik (46) eski katlı hayati tehlike arz eden ev Belediye tarafından yıkıldı ve mahalle halkının yardımları ile Akhisar Belediyesi evi yapıyor.
Hacıishak mahallesi 142 sokak 17 numaralı evde oturan Remzi Kaygısız (40) evi içinde oturulmayacak durumda idi. Ev hem yolu daraltıyordu.Elektrik,su yoktu. Bina biraz içeri alındı hem yol genişledi hem de ev yenilendi.


Yorumlar