06 Mayıs 2024
  • Manisa24°C
  • İzmir26°C

AKHİSAR BELEDİYESİ, EN DÜŞÜK ASGARİ ÜCRETİ 3.100 TL YAPTI

Türkiye’de milyonlarca asgari ücretle çalışan emekçi açıklanacak olan rakamı sabırsızlıkla beklerken, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu....

Akhisar Belediyesi, en düşük asgari ücreti 3.100 TL yaptı

06 Aralık 2020 Pazar 19:52

Bu haber toplam 7047 defa okunmuştur

Akhisar Belediyesi, en düşük asgari ücreti 3.100 TL yaptı
Akhisar Haber Ajansı - AHA

Türkiye’de milyonlarca asgari ücretle çalışan emekçi açıklanacak olan rakamı sabırsızlıkla beklerken, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Akhisar Belediyesi'nde en düşük işçi maaşının 3.100 TL olacağını müjdeledi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde 15 yıllık AK Parti yönetimine fark atarak Belediye Başkanlığı görevine gelen CHP’li Besim Dutlulu, borçlu durumda olan belediyeyi tasarruf tedbirleri ile kara geçirerek, belediye personelinin ve emekçilerin de hakkını veriyor. 

“DARISI TÜM TÜRKİYE’DEKİ EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN BAŞINA”

Yarın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde başlayacak bütçe görüşmelerinden önce müjdeyi veren Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “2021 yılında yüzler gülsün diye belediyemizde çalışan emekçilerimizin asgari ücreti 3.100 TL’den az olmayacak. Darısı tüm Türkiye’deki emekçi kardeşlerimizin başına…” ifadelerini kullandı.

Yorumlar