09 Mayıs 2024
  • Manisa25°C
  • İzmir25°C

AKHİSAR AMERİKAN KÜLTÜR DİL KURSUNDAN İNGİLİZCE YAZ OKULU

Amerikan Kültür Dil Kursu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için yaz kursları açıyor. Sınıflarda çeşitli etkinliklerle çocuklara İngilizce öğretmeyi amaçlayan kursta, iletişime dayalı bir yaklaşımla eğlenceli bir öğretim esas alınıyor.

Akhisar Amerikan Kültür Dil Kursundan İngilizce yaz okulu

05 Nisan 2023 Çarşamba 11:56

Bu haber toplam 598 defa okunmuştur

Akhisar Amerikan Kültür Dil Kursundan İngilizce yaz okulu
Haber Merkezi

Amerikan Kültür Dil Kursu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için yaz  kursları açıyor. Sınıflarda çeşitli etkinliklerle çocuklara İngilizce öğretmeyi amaçlayan kursta, iletişime dayalı bir yaklaşımla eğlenceli bir öğretim esas alınıyor.

İngilizce öğrenimine erken yaşta başlayan çocuklar İngilizceyi doğal bir şekilde eğlenerek öğreneceklerinden, özgüvenleri artacak ve takip eden süreçte diğer derslerinde de başarılı olacaklardır. Küçük yaş grupları ile yabancı dil öğretimi  özel  ve hassas bir çalışma gerektirir. Açılacak kurslarımız uzman  öğretmenler eşliğinde bilgisayar ve akıllı tahta gibi modern araçlarla donatılmış en fazla 12 kişiden oluşan sınıflarda yapılacak; çocuklarımıza ücretsiz sosyal aktivitelerle İngilizceyi onları sıkmadan eğlendirerek öğretecektir.
 

İngilizceyi, teknolojiden faydalanarak çeşitli etkinliklerle ezberden uzak bir anlayışla öğretmeyi  hedefleyen bu  programın esas hedefi sözel ifade yeteneği ve konuşmadır. Haziran ayında açılacak kurslarımız hakkında bilgi almak isteyen velilerimizi Amerikan Kültür Dil Kursuna bekliyoruz.

  BİZ İNGİLİZCE ÖĞRENİYORUZ . YA SİZ!

Paşa mah. 125 sk. No 2 Kat 3-4  Teb üstü    Akhisar   MANİSA

İLETİŞİM 0 236 414 46 20 – 0 530 962 66 04

1-357.jpg2-340.jpg3-289.jpg

Yorumlar